бившата на бойко

Коледният дух вече е завладял бившата съпруга на премиера Бойко Борисов. Д-р Стела Костова е декорирала къщата си в щата Калифорния в Америка с украса за чудо и приказ, информира Ретро.бг.

Макар от години да е емигрант, уважаваната лекарка спазва и българските, и американските традиции. За всеки празник тя преобразява къщата си, а в този период на годината почти всяка седмица променяла детайлите у дома.

След като уважила с декорация Хелоуин, а после и националния празник на Америка – Деня на благодарността, д-р Костова осеяла всички стаи и градината си с коледни играчки, фигурки, венци и коледни звезди. Празнични одежди купила и на двете си кучета – Айра и Бетина, към които е изключително привързана.

Бившата съпруга на Борисов успешно съчетава домакинството с работата и прекарва всеки свободен миг, обгрижвайки дома си. Сред най-приятните ѝ хобита било градинарството, което я разтоварвало. Заради топлия климат в Калифорния в двора ѝ имало както палми, така и български домати.

За щастие, Стела щяла да прекара празниците вкъщи и не се наложило да се включи в масовата евакуация, която се проведе в района заради жестоките пожари, които се разразиха. Жертви на огнения ад станаха стотици нейни съграждани, в това число и филмовата звезда Ръсел Кроу, чието ранчо бе изпепелено до основи.

Големият въпрос е дали д-р Костова ще успее да смогне да се прибере в България, за да види внуците си покрай коледните празници. Макар да е на хиляди километри от родината, тя ежедневно се чувала с дъщеря си Венета и нейните двама синове – Бойко-младши и по-малкото му братче Иван. Обикновено гордата баба си идва у нас инкогнито, без да привлича излишно внимание.

Виж още:Бившата жена на премиера Борисов прави фурор в САЩ: Стела Костова получи огромно признание в КалифорнияБившата съпруга на министър-председателя Бойко Борисов прави истински фурор в САЩ, където живее и ра…Jan 3 2018skafeto.com

Бившата жена на Бойко: Сърцето ми е разбито!Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов и майка на единствената му дъщеря Венета изля душата си в …Sep 6 2019skafeto.com

Бойко-младши звезда в Америка: Снимките на премиерския внук са хит в социалните мрежи отвъд Океана (ГАЛЕРИЯ)Първородният внук на Бойко Борисов е сензация в Интернет пространството. Снимки на Бойко-младши съби…May 4 2018skafeto.com

loading...