Бившата на любовницата на Васил Драганов

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бившата съпруга на актьора Васил Драганов – Андреа, опроверга твърденията му, че води рядко сина им Давид на училище, и каза пред Телеграф, че всяка сутрин го съпровожда до школото.

„За мен е безумие да каже, че съм завела Давид два пъти на училище. Всеки ден го водя. След училище сестра му го взима. По моя инициатива го водя и на футбол“, сподели тя и допълни, че двамата имат споразумение за споделено родителство.

Раздяла

Андреа признава, че през последната седмица е подложена на голям емоционален стрес. Всъщност така било от началото на раздялата. „С Васил сме заедно от края на 2003 г. Имаме и две прекрасни деца. Имаме много щастливи моменти заедно. През последните години скандалите започнаха да зачестяват и напрежението да ескалира. От началото на 2021 г. непрекъснато имаше скандали и пред децата“, споделя тя и издава, че през лятото не е била допусната до семейната им вила в Царево от майката на Васил и именно тогава тя все по-сериозно е започнала да мисли за раздяла.

„Имаше много напрежение, но вярвах, че заради децата ще се съберем. Да преодолеем заедно тази криза. За съжаление това не се случи. През есента взех окончателното решение – да се разделим“. Двамата провели спокоен разговор тогава и решили да отглеждат децата си по равно. Разбрали се и Васил да остане в семейния дом с тях, защото са свикнали, а и защото се водел на негово име.

„Преди 13 г. той ме накара насилствено да подпиша следбрачен договор, в който да подпиша, че се отказвам от жилището, ако се разведем“.

Издръжка

Андреа признава, че Васил й е оставил ключа от апартамента, за да ходи да се грижи за децата и да го поддържа, но един ден той я заплашил, че ако не го върне – ще смени ключалката. „Поредният горчив хап беше, когато отидох да си събирам багажа, децата го мъкнеха сами. Може би около 30 торби, в чували за боклук ми беше събран целият багаж. В коридора във входа. Взе ми ключа от дома ни“.

Именно тогава започнало и отчуждаването на децата, за които Андреа споделя, че са най-важното нещо в живота й. През лятото тя отново ще стане майка. Засега не говори за новия си мъж. Споделя, че двамата са щастливи и изчаква удобния момент да запознае децата си с него.

„Васил пред вашата медия е пожелал щастие на мен и новия ми мъж, но не съм сигурна в неговата искреност. Въпреки опитите му, сега отново съм си близка с децата. Синът ми все още го е страх да се запознае с новия човек до мен, защото са му наговорени много неща. Не искам да го стресирам, има време за всичко. Вярвам, че ще бъдем едно голямо семейство всички заедно“.

Виж още:Става миш-маш: Новият на бившата жена на Васил Драганов проговори„Ситуацията с Васил Драганов ескалира много грозно! Ще се изразя по-брутално – не смятам, че трябва …Feb 21 2023skafeto.com

Бившата жена на Васил Драганов разкри страшни тайни за комикаГрозен публичен скандал се разрази между актьора от Народния театър и от шоуто „Комиците“ Васил Драг…Feb 18 2023skafeto.com

Приятелка на бившата жена на Васил Драганов: Никой не подозира какво чудовище е той!Бившата жена на актьора Васил Драганов избухна с откровения за тормоза, който е изживяла от съпруга …Feb 16 2023skafeto.com

Жената на Васил Драганов: Да, бременна съм от другЖената на популярният комик Васил Драганов отговори на обвиненията на бившия си мъж. Актьорът се опл…Feb 16 2023skafeto.com