бившата на принц Хари

Днес принц Хари е в образа на уравновесен млад мъж, който истински държи семейството си и е готов на всичко за тях. Но преди години престолонаследникът на британската корона бе известен с пиянските си изцепки и влеченията към красиви жени, които не продължаваха дълго.

Една от бившите на принц Хари е и моделът Флорънс Сейнт Джордж. Сега тя е на 35 години и е омъжена за милионера Хенри Сейнт Джордж, но добре си спомня времето, в което е била с настоящия съпруг на Меган Маркъл. Двамата се срещат за няколко месеца през 2011 г.

В ново свое интервю русият модел признава, че този период за нея е бил истински кошмар. Ежедневно медиите са съчинявали нови истории по неин адрес, а пред вратата й постоянно е имало журналисти и папараци.

„Свалям шапка на тези хора, които могат да се справят с подобен начин на живот. Аз си знаех, че не мога“, признава Флорънс, явно визирайки и настоящата съпруга на принц Хари.

Тя допълва също, че тогава може да е била тъжна, че връзката им е приключила, но сега е наистина щастлива, че е била краткотрайна. Защото това, че отношенията им са били център на вниманието, е повлияло много зле на нейната тревожност.

А признанението й идва на фона на поредните предупреждения от страна на принц Хари и Меган Маркъл за това колко токсични могат да бъдат медиите и социалните мрежи и как буквално могат да превърнат живота ти в кошмар.

Вижте още:
Извън контрол! Кралицата ще съди принц ХариБританската кралица Елизабет Втора е инструктирала помощниците си да изготвят план за съдебен иск, в…Aug 23 2021skafeto.com

Тв водеща за принц Хари: Смърдеше на алкохол и цигари!Британската телевизионна водеща Кейти Курик разказа за своя среща с принц Хари. По време на интервют…Sep 30 2021skafeto.com


loading...