Сашо Кадиев любовница катастрофа

Бившата на Сашо Кадиев Таня продължава да живее в неговата родна къща в софийския квартал Кокаляне заедно с Катето Евро. Легендарната българска актриса няма нищо против странните отношения на бившата й снаха и сина й, които се разделиха още преди година.

Напротив, Катето е доволна, че внучката й и Таня са при нея. Според близък до двойката Таня, която работи на летището, прекарва почивните си дни в Кокаляне. Запознати твърдят, че Сашко също често отскача за по няколко дни в къщата на майка си.

Актьорът, който е супер зает заради десетките си ангажименти в театъра и телевизията, успява и да отделя време, за да обърне внимание на малкото Кате. Най-често това се случва по време на престоя му в Кокаляне, но има и дни, в които водещият я взима за дълга разходка, а после я връща на майка й. Точно в един такъв ден папараците на „България днес“ успяват да хванат в крачка бившите възлюбени.

Кадиев не живее и си нова любов-моделката Ивелина, която се изявява като успешен модел в Лондон, но често си организират срещи в чужбина. Както Hotnews.bg вече писа, двамата само преди дни се върнаха от романтична ваканция в Доминикана.

Вижте още:
Ето я новата жена на Сашо Кадиев (Снимки)Александър Кадиев има връзка с моделката Ивелина Чоева, пише Lupa.bg. Красавицата е само на 23 годин…May 4 2021skafeto.com

Сашо Кадиев заведе новото гадже в ДоминиканаАлександър Кадиев се похвали с новата си приятелка, която показа дискретно за първи път в социалните…May 1 2021skafeto.com


loading...