манчев Бившата жена

Бившата жена на шеф Манчев Марина не страда дълго, след като той я заряза заради по-младата Цветомила, която го дари със син. Красивата Марина отскоро е влюбена като ученичка в симпатичен и добре сложен мъж, с когото изживява бурен романс.

Бившата на шеф Манчев си хвана младо гадже
Бившата жена на Шеф Манчев сияе от щастие

Според приятелите й, именно покрай младото си гадже Марина се подмладила и разхубавила. И дори искала да заживее под един покрив с гаджето си. Децата й от Иван Манчев – 17-годишният Христо и 13-годишната Виктория, одобрявали новия й приятел и нямали нищо против да делят една къща с него. Наясно с новата й сърдечна тръпка бил и бившият й мъж и се радвал, че тя е щастлива, пише „Галерия“.

Двамата се разведоха официално през август, но са в прекрасни отношения. Противно на очакванията, че ще водят тежки съдебни битки за всичките си имоти и ресторантьорския бизнес, това не се случи. Манчев й остави луксозен семеен апартамент, в който преди три години наля цяло състояние.

Жилището е проектирано от един от най-добрите интериорни дизайнери – архитект Петко Колев и дори спечели престижната награда „Къща на годината“ в най-големия интериорен конкурс в България. Говори се, че бившите съпрузи дори продължават съвместно да управляват ресторанрьорския си бизнес. Топ готвачът и Марина бяха семейство в продължение на 18 години.

Запознават се в тогавашния Японски хотел, където той е главен готвач, а тя работи в администрацията. Любовта им пламва веднага и след година се женят. Марина е неотлъчно до него и когато стартира бизнеса си с ресторанти. „Това и помага, и пречи. Това, че сме заедно ни помогна да се развием. Когато отворихме първия ресторант, тя гледаше децата, аз се занимавах с него. После и тя се включи“, обяснява Манчев.

Преди да изневери с Цветомила, той е признавал и за други свои забежки, но винаги се е връщал при Марина. Последната клюка обаче гласи, че се е разделил и с любовницата си и тя е напуснала общия им дом. Все още не е ясно дали това е временно или раздялата е окончателна. Все пак Цветомила му роди дете преди само три месеца. За нея се знае, че е от Берковица, но живее във Варна. С шеф Манчев се среща по време на снимки на „Кошмари в кухнята“.

Още:Циркове в кухнята: Шеф Петров се гаври с шеф МанчевКонкуренцията в която и да е сфера е хубаво нещо, защото ни провокира да бъдем по-добри и по-големи …Sep 9 2019skafeto.com

Окончателно: Шеф Манчев се разведе и остави цяло състояние на бившата сиМного му се насъбра в последните дни на шеф Иван Манчев. Преди дни известният кулинар се похвали със…Aug 4 2019skafeto.com

Шеф Манчев официално показа новата си женаВодещият на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“ Иван Манчев, който стана баща за трети път,…Jul 23 2019skafeto.com

loading...