Бившият мъж на Гала

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бившият мъж на Гала – бизнесменът Константин Будев, изобщо не жали за нея. Той е открил щастието с една от най-видните банкерки в България – уважаваната шефка на Банка ДСК Диана Митева. Връзката им е отдавна – от почти 10 години, като двамата дори са станали законно семейство и са се оженили. Отношенията им обаче са извън периферията на медиите и едва сега за първи път става ясно коя е жената, заменила Гала като съпруга на Константин Будев, пише „Уикенд“.

Бившият мъж на Гала

За разлика от бившата си съпруга и сегашния й спътник Стефан, Косьо не е особено активен в светския живот и едва няколко пъти се е появявал публично с финансистката, която е вторият човек в една от най-известните банки у нас. Митева е завършила УНСС и с магистърска степен по макроикономика през 1989 г. Родена е в Чирпан, където има много весело и безгрижно детство, изпълнено със свобода, лудории и приятелства, става ясно от нейни признания в медиите.

„Понякога ми става мъчно за днешните деца, които прекарват цялото си време пред компютрите. За разлика от тях, ние бяхме непрекъснато заедно навън, имаше много смях, активни игри, контакт с природата“, разказва тя за детството си. Но напуска родния си град рано, още като тийнейджърка, и заминава за Пловдив, където учи в прочутата навремето английска гимназия.

Подобно на Будев, който има две щерки от предишните си връзки, и Диана Митева е майка, само че на син. Единственият й наследник е завършил висше в Канада и работи в чужбина, а преди това се дипломира в Американския колеж в София. Роден в преломните години на промените у нас, синът й става причина тя да се отдаде на банкерството. Преди да роди, Митева е в частния бизнес. Когато трябва да се връща на работа след майчинство, Диана попада на обява, че търсят служители в първия клон на чуждестранна банка в България – гръцката „Хиосбанк“. Явява се на интервю и малко след това започва работа в сектор „Обслужване на клиенти“. Вече близо 2 десетилетия амбициозната дама е в Банка ДСК и днес е дясната ръка на шефа унгарец на финансовата институция. Тя обича да пътува в компанията на съпруга си Константин Будев, глези се с покупката на картини и мебели от чужбина и обитава дом, на който могат да завидят всички.

Бившият съпруг на Гала завършва социология, но винаги е бил в частния бизнес и както сам признава е фалирал многократно. При един от банкрутите Гала първо издържа семейството, но после двамата се разделят. Бизнесменът има дъщеря Мари от тв водещата и още една – Анна, от първия си брак, който проваля заради аферата му с плевенчанката. „Вярвам в семейството и смятам, че едно от големите разочарования за обществото е разрушаването на мита за семейството. По социалистически казано, семейството е най-малката клетка на обществото и е нещо, от което всеки се нуждае. Хубаво е човек да има майка и баща и да живее с тях. Не ми харесва идеята днес да си с един човек, утре с друг и т.н. Тъй като винаги съм мислел, че това няма да ми се случи, това е един от уроците ми в живота, защото ми се случи и то два пъти“, признава в едно от редките си интервюта Будев.

Категоричен е, че заради Гала се е занимавал с телевизия, но днес се интересува от иновациите, макар че не уточнява какви фирми развива. „Първите предавания, които правих в телевизията, ги направих заради нея. Едното се казваше „Топ модел Зодиак“. След него беше „Телевизионно казино“, спомня си съпругът на най-дългогодишната водеща в ефир. По същото време смениха Хачо Бояджиев с друг директор на БНТ. И той, застъпвайки на поста генерален директор, първото, което направи, беше да свали моите предавания. Започнаха разправии с него, заведох дела срещу БНТ, но нямаше как една малка частна фирма да спечели дело за милиони срещу телевизията. Никой нямаше да го допусне. Загубих и тогава хлътнах с много пари“, уточнява Будев.

През години той е бил съдържател на ресторант, управител на почивния комплекс с руско участие „Камчия“, а бизнес начинанията си стартира с екскурзии в Турция. Днес също се занимава с бизнес.

Разводът му с Гала е тежък. Той е разочарован от тв звездата, която завързва флирт с настоящия си партньор Стефан, докато все още е негова половинка. След това, когато се разделят, тя дава няколко интервюта в медиите, в които се жалва от брака им. Днес бившите съпрузи са в дипломатични отношения. Почти не общуват, но все пак се чуват от време на време заради общото си дете Мари. Днес Косьо Будев е щастлив с банкерката Диана Митева и казва, че тя е жената на живота му.

Още от Лайфстайл


loading...