Бившият на Тита

„Няма абсолютно нищо вярно в това, че съм счупил пръстите на Тита!“ Това заяви пред „България Днес“ популярният ММА боец Недко Николов. Здравенякът потвърди, че връзката между него и певицата вече е приключила, но никога не си е позволявал да й посяга физически, каквито информации се появиха покрай раздялата им.

Христина Христова, както е истинското име на 23-годишната изпълнителка, дори показа снимка, на която се вижда как пръстите на лявата й ръка са бинтовани. Оказва се, че тя е имала съвсем друг инцидент, който няма нищо общо с Недко.

Бившият на Тита: Обеща, че ще опровергае слуховете за побоя, не знам защо още мълчи

Изглеждам лошо момче, но никога не съм посягал на жена, категоричен е Недко

„Няма абсолютно никаква истина в тези информации, че съм пребивал Тита. Имам чатове и кореспонденции с нея, в които тя ми обещава, че ще качи опровержение на това. Написала ми е, че ще обяви, че нямам нищо общо. Казвам й: „Хриси, аз не те карам да лъжеш, а да напишеш каква е истината“. Не знам поради каква причина до момента не го е направила. Аз вече съм прекратил всякакъв контакт с нея, спрял съм да я търся“, разясни 29-годишният Недко единствено пред „България Днес“.

Бившият на Тита: Обеща, че ще опровергае слуховете за побоя, не знам защо още мълчи

ММА боецът и певицата бяха щастливи заедно 2 години

„Тя е имала някакъв инцидент, при който сама си е счупила не пръстите, а два от ноктите. Някъде ги е пресрещнала. Това, че тя се е снимала с превързани пръсти, не знам как точно потвърждава, че аз съм й ги счупил. Понеже изглеждам малко като лошо момче с татуси и брада, хората явно са преценили, че наистина съм я наранил. Нямам представа откъде идва тази лъжа! Силно се надявам информацията да не е тръгнала от нея. Бил съм с Хриси 2 години и не искам да се караме, нито да се излагаме пред хората. С нея не сме се виждали от 40 дни вече. Просто я помолих да направи това опровержение вместо мен“, коментира популярният спортист. Роденият в град Ахелой Недко Николов има куп успехи в бойните спортове, но казва, че вече е прекратил активната си кариера и не се бие на ринга. Татуираният мусколяга не крие, че с Тита са разделени и връзката им е окончателно приключила. Двамата дори вече не си говорят.

Бившият на Тита: Обеща, че ще опровергае слуховете за побоя, не знам защо още мълчи

Изпълнителката не си говори с Недко

„Ясно е вече за всеки, че не сме заедно. Причините за раздялата ни са си лични неща, които не желая да коментирам. Ако се стигне дотам, тя лично ще потвърди, че никога не съм й посягал. Това са пълни глупости! Аз съм спортист и съм научен на дисциплина, никога в живота си не съм посягал на жена. Много по-вероятно е това да го направи човек, който никога не е влизал в зала. Да си избие комплексите било то върху жена, или мъж. Отколкото да го направи спортист, който се е състезавал професионално“, категоричен е Недко Николов. Той не желае да говори по темата дали има нов човек до него или до нея. Недков и певицата изтриха всички общи снимки в профилите си в социалните мрежи. За последно през пролетта Тита говори за връзката си.

Бившият на Тита: Обеща, че ще опровергае слуховете за побоя, не знам защо още мълчи

Тита показва огромни гърди, докато се разхлажда

„Мъжете сте като децата. Лесни са за разбиране. В отношенията си с близък човек всеки мъж се разтапя. В момента съм влюбена и не помня останалите преди това“, споделя нашумялата певица от Тутракан през май.

Бившият на Тита: Обеща, че ще опровергае слуховете за побоя, не знам защо още мълчи

Откакто е свободна, едрогърдата изпълнителка не спира да провокира с все по-разголени снимки в профила си в инстаграм. Тези дни тя се показа по жълто-зеленикав бански, докато се разхлажда под душ на открито. Горнището й една удържа огромния й естествен бюст. Тита не пропусна да заснеме и сочните си задни части, които също не са особено прикрити от тънкия бански.

Цяла кола с рози за певицата

 

Цял автомобил, пълен с червени рози, получи Тита, похвали се самата тя. Изненадващият подарък е дошъл след нейно участие тази седмица. Певицата не разкрива кой е тайният мъж, който й е изпратил цветята. Не става ясно дали това е просто ухажор, или до сърцето й вече има ново гадже. До момента Тита не е коментирала официално раздялата си с Недко Николов.

Бившият на Тита: Обеща, че ще опровергае слуховете за побоя, не знам защо още мълчи

Букетите с рози този път не са от Недко

Христина публикува видео, на което се вижда луксозен автомобил, в купето на което са поставени 4 гигантски букета от по 101 рози. Тита не за първи път получава много цветя. Големи букети й е подарявал и ММА боецът.

Тази събота Тита ще бъде част от голям концерт в Морската гара на Бургас. Тийнейджърският фест е насрочен за 16:30 часа, като входът е свободен, а интересът към певицата сред подрастващите е огромен.


loading...