Ани Салич пръстен

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Телевизионната водеща Ани Салич отново се е сближила с бившия си мъж Бранко Салич, след като е била зарязана от бизнесмен със солидни финансови възможности и търговец на алкохол, съобщава Ретро. Аферата на екранната партньорка на Ники Дойнов с предприемача е продължила около половин година, но е приключила по негова инициатива.

Според запознати авантюрата на говорителката на Нова тв се е зародила покрай инцидента по време на летните бури миналото лято, при който закъса с автомобила си посред нощ и в най-големия потоп. Мъжът бил един от джентълмените, отзовали се и помогнали на Салич в напечената ситуация, говори се из бизнес кръга му. Много бързо приятелството им преминало на интимно ниво, а баровецът все по-често започнал да отсъства от обичайните сбирки на компанията си, за да споделя времето си с Ани Салич във вилата й в Рударци.

От уста на уста вече почти цялото пернишко село е осведомено за друг среднощен и пътен инцидент с телевизионерката и бившото й гадже. След поредната късна емисия новини, изчетена от Салич, двамата се прибирали към вилата, всеки с колата си. Карали един след друг, но на входа на селото пиян шофьор замел и двата автомобила. По-сериозен удар понесъл втория, с бизнесмена зад волана, но за щастие пораженията не били фатални. На място за разплитане на инцидента се отзовал дежурен патрул на КАТ от Перник.

Докато са били заедно, на няколко пъти вносителят на алкохол глезил телевизионерката с почивки из страната. Запознал я с най-близките от обкръжението си, в което не присъствали случайни хора. Не всички от тях обаче останали с положителни впечатления за новинарката. Още повече, че и след раздялата с приятеля им, тя продължила да ги търси за всевъзможни лични услуги или в интерес на благотворителните й инициативи. След края на връзката си с бизнесмена, който е адаш на прочут актьор, Ани Салич е възобновила комуникацията си с бащата на децата си. Най-щастлива от този факт била дъщеря й Хана, която винаги е била много привързана към татко си.

Освен този мотив, другата причина да отвори отново къщата си за бившия си съпруг било и незавидното му финансово положение. Според медийни твърдения, бохемът Бранко Салич е профукал стотици хиляди левове на хазарт, като дори борч от 300 бона към Коко Динев е бил основната причина семейството да се разведе, за да спаси имуществото си.

Виж още:Трагедия в семейството на Ани СаличВ траур е Ани Салич след внезапната смърт на своята свекърва. Майката на бившия ѝ мъж Бранко е почин…Nov 5 2020skafeto.com