Билалов Стани богат

Все по-упорити са слуховете, че Михаил Билалов е аут от „Стани богат“ и в момента му се търси заместник. Версиите за отстраняването му са много, но той досега не беше коментирал тези твърдения. Изненадващо, обаче, се появи в друго шоу и зае мястото на водещия, пише БЛИЦ.

Вчера Билалов се появи в „Шоуто на Цитиридис“ и най-после реши да задоволи любопитството на феновете на „Стани богат“ и да каже цялата истината. Изненадващо той зае мястото на водещия, оставяйки го да седи на диванчето за гости.

„Въобще няма да споря“, примири се Цитиридис, но Билалов бързо реши ситуацията с думите „Извинявам се, бях на работа в друго предаване“. Шегите на двамата водещи в bTV продължиха в същия дух.

Николаос върна жеста на Билалов като му благодари, че в последно време го е изместил от публикациите в медиите. „Ще бъдем на смени – ти първа, аз втора“ отвърна му Билалов и допълни, че не желае да коментира, а да се концентрира върху започващите днес поредица от снимки на предаването Стани богат.

С тези думи той опроверга твърденията, че е напуснал или пък изгонен от хитовото шоу, в което се раздават големи пари срещу правилни отговори.

Виж още:Грандиозна рокада в БТВ: Бият шута на Билалов от „Стани богат“Михаил Билалов ще води „Стани богат“ само до Нова година. Все още не е ясно кой ще смени актьора в ш…Sep 19 2022skafeto.com

По какво се различават “Голямото преследване”, “Стани богат” и “Последният печели”Двама изключително популярни водещи – Ники Кънчев и Михаил Билалов, ще се надпреварват за зрителския…Aug 29 2022skafeto.com

Участник в „Стани богат“ удари 10 бона и на часа изпълни едно от обещанията си (СНИМКИ)Маркетинг мениджърът Атанас Мецов направи забележителна игра в „Стани Богат“. Той използва комбинаци…May 11 2022skafeto.com


loading...