Биляна Гавазова мъж

Биляна Гавазова шашна последователите си в социалните мрежи с признанието, че обича двама мъже едновременно. Водещата на bTV не само разкри нещо толкова лично, но даже и показа мъжете, разпалили чувствата й.

„Обичам две братчета-близначета. Едното си е мое, само мое“, написа Гавазова в профила си, а на кадъра тя позира с мъжа си Тодор и неговият брат-близнак Хрисим. Представителките на нежния пол, разбира се, впечатлени от визията на братята, не пропуснаха да попитат дали девер й е свободен.

Любопитна подробност е, че до момента Биляна Гавазова почти не си е позволявала да афишира личния си живот – не само защото това било едно от изискванията на работодателите й, а и тъй като считала, че личното трябва да си остане такова. Вероятно и заради това тя премълча дори, че се е омъжила за половинката си през 2020 година. Пет години по-рано пък – през 2015-та – двамата станаха родителите на момченце, пише „Галерия“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bilyana Gavazova (@bilyanagavazova)


Вижте още:
Биляна Гавазова с тайна сватба, показа и халкатаТайна сватба с дългогодишния си любим Тодор е вдигнала Биляна Гавазова, издават хора от нейното обкр…Dec 11 2020skafeto.com


loading...