Във време, когато трябва да бъдем у дома през цялото време е трудно да си представим какви упражнения да правим, за да бъдем в добро здраве и дух. Често се отказваме от тази идея, защото решаваме, че няма как да тренираме у дома, а това далеч не е така. Затова и днес ви представяме 2 супер домашни тренировки от Биляна Йотовска.

Биляна Йотовска определено е наясно как се постига перфектно тяло, предават от iwoman.bg. Само ще спомен, че 35-годишната красавица е носител на титлата „Мис Дупе“ 2009, тя е най-успешният ни представител в категорията IFBB „Бикини фитнес“, написала е няколко книги със здравословни рецепти и съвети… Освен това е съпруга и майка на 9-годишно момиче. Как е постигнала всичко това? Както сама споделя – с „желязна дисциплина, воля, мъдрост и прозорливост“.

Заради извънредното положение фитнес залите са временно затворени, но това не означава да занемарим тялото си (и без това по-често отваряме хладилника :)). Йотовска показа как може да се поддържаме във форма, докато сме в изолация вкъщи. Видео тренировките са заснети в домашния ѝ фитнес, но вие ще имате нужда само от пудовка/гирички и ластици. „Въпреки ситуацията трябва да бъдете активни и да се грижите за ЗДРАВЕТО си, но по безопасен начин!“, съветва Йотовска.

Тренировка с акцент долна част

Тренировка за горната част

Физическите упражнения са дейност за подобряване и поддържане на физическата форма, както и за цялостното здраве и благополучие. Те спомагат за укрепване на мускулите и сърдечносъдовата система, усъвършенстване на атлетичните умения, загуба на тегло или поддържане на форма за удоволствие. Честите и редовни физически упражнения стимулират имунната система и помагат за предотвратяване на различни сърдечно-съдови заболявания, диабет и затлъстяване. Те също така подобряват психичното здраве, помагат за предотвратяването на депресията, допринасят за развитието и поддържането на високо самочувствие. Физическите упражнения са много ефективни и срещу детското затлъстяване, което е все по-голям световен проблем.

Вижте още:3 домашни тренировки от Златка Димитрова (Видео)Златка Димитрова в последно време е особено запалена по тренирането и запазването на добра физическа…Apr 8 2020skafeto.com7 причини да преместим ежедневната си тренировка сутринтаОкончателното събуждане в ранните утринни часове обикновено съдържа няколко ритуала, които по-голяма…Jul 25 2019skafeto.com


loading...