Биляна Йотовска
Биляна Йотовска

В момента Биляна Йотовска е заета с разписването копията от новата си книга „Наръчник за здравословен живот“, която е втора за модела. В нея тя споделя 73 диетични авторски рецепти за всички, които искат да направят първата крачка към оформено и стегнато тяло като нейното.Гала и Стефан се прибраха от Малдивите и се изфукаха как са се напили (СНИМКА)Гала и Стефан загърбиха райската идилия на Малдивите, за да се върнат в България и да отбележат имен…Aug 18 2019skafeto.com

Но преди да хване химикалката и да започне да раздава автографи върху първите бройки на изданието, тя се наслади на красивия пейзаж на о-в Бахрейн.

В миналото островната държава е била най-доброто пристанище, разположено на изключително стратегическо място – между Тигър, река Ефрат и Оман. През бронзовата ера то е голям търговски център, свързващ Месопотамия и долината Инд, а днес е едно от най-предпочитаните места за отдих.

Сега Кралство Бахрейн се слави с луксозните си места за почивка, затова не е чудно, че Йотовска е решила да прекара част от лятото именно там.

В официалната си Инстаграм страница тя публикува снимка, на която позира в гръб, облегната на парапета на терасата с градски изглед. На изображението брюнетката е облечена в изрязан бански в две части, чийто десен е на бяло и синьо райе, върху което стоят червени черешки.

„Направи нещо днес, за което твоето бъдещо „Аз“ ще ти благодари“, гласи посланието към фотографията.

По-рано тя качи още няколко кадъра от столицата Манама, показвайки мигове от екзотичната си ваканция.

По-голямата част от жаркия сезон Биляна прекара на българското Черноморие, заедно със съпруга си – Димитър Димитров и дъщеря им Никол. Очевидно семейството е решило, че преди книгата на Йотовска официално да излезе на пазара, е най-подходящото време да напуснат държавата за кратко и да се отдадат на далечни приключения в непознати земи.Ева Веселинова омагьоса Санторини (ГАЛЕРИЯ)Ева Веселинова, която цял сезон се изявяваше като коментатор в предиобедното шоу „На кафе“, замина н…Aug 16 2019skafeto.com

loading...