чипа на Бил Гейтс се изгаври с Илон Мъск Пандемията от COVID жени за 2022 след развода Мелинда развода интервю прогноза

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бил Гейтс обяви, че планира да дари „практически цялото“ си състояние на своята благотворителна фондация. Създателят на Microsoft заяви, че това ще стане постепенно и с времето името му ще слиза все по-надолу в списъка с най-богати хора в света, като накрая ще изпадне от него.

В момента Гейтс е четвъртият най-богат човек в света, като според изчисление на Forbes, общото му състояние възлиза на $129 милиарда. Едва 8 души в света имат над $100 милиарда, пише CNN Business. Милиардерът не е известен с грандиозни покупки, но това не означава, че не е правил някои сериозни инвестиции през годините.

Той притежава имение за $125 милиона в щата Вашингтон и къща за $43 милиона в Калифорния. На името му има още частен самолет и колекция от автомобили.

Милиардерът е смятан и за американеца с най-много притежавани земи – над 1000 кв. км. на територията на САЩ, съобщава Fox Business.

Бил Гейтс коментира, че фондацията му ще увеличи годишните си разходи от 6 на 9 милиарда долара до 2026 година. Това ще стане именно, след като самият той ще инвестира още $20 милиарда от личните си средства.

„В името на обществото“, казва все още един от най-богатите хора в света.

Бил Гейтс препоръча 5 книги за лятотоБил Гейтс ежегодно публикува списъци с книги, които препоръчва за четене. С наближаването на астроно…Jun 22 2022skafeto.com


loading...