Бил Гейтс

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бил Гейтс, който дълги години като бос на „Майкрософт“ оглавяваше списъка на най-богатите хора в света, има нова приятелка и тя също е доста богата, съобщават медиите в САЩ, цитирани от сайта Защото.

Милиардерът, който през май 2021 г. официално обяви развода си с Мелинда, съпругата му от 27 г., с която имат 3 деца – Дженифър, Рори и Фийби, вече има нова приятелка. Която също е доста богата.

Според „Пийпъл“ милиардерът-филантроп е влюбен в 60-годишната Пола Хърд, вдовица на Марк Хърд, главен изпълнителен директор на софтуерната компания Oracle и бивш шеф на „Хюлет-Пакард“. Той почина през 2019 г. на 62-годишна възраст.

Пола Хърд наследи състояние от около 500 милиона долара след смъртта на бизнесмена. Което е далеч от онези 6,3 милиарда долара, които Бил Гейтс изплати на бившата си съпруга Мелинда в акции и др. при развода им, един от най-скъпите в историята.

Сега, обаче, Бил е щастлив и усмихнат в компанията на Пола, и не го крие от публиката.

„Те са неразделни, заедно са повече от година, нея винаги я описват като мистериозна жена, но за най-близкото й обкръжение не е загадка, че са в романтична връзка“, призна приятел на двойката пред „Пийпъл“.

Двамата бяха забелязани през последните седмици в добро настроение и хармония помежду им на различни турнири по тенис, сред които „Лейвър Къп“ в О2 Arena в Лондон, в Индиън Уелс, в Калифорния, и на мъжкия финал на Откритото първенство на Австралия.

Докато беше в Сидни, Бил Гейтс се срещна и с премиера на Австралия Антъни Албанезе.

Романсът между Бил Гейтс и Пола Хърд стана публично достояние само няколко дни, след като милиардерът, изрично попитан за това в интервю за BBC, призна, че е готов да се влюби отново. „Разбира се, не съм робот“, отговори той.

КОЯ Е ПОЛА ХЪРД?

Хърд беше омъжена за Марк Хърд повече от три десетилетия, от 1990 г. до смъртта му през октомври 2019 г., след като беше диагностициран с рак. С него тя има две дъщери, Катрин и Кели.

В момента Пола е посветена на организирането на „запомнящи се“ събития, според нейната биография в LinkedIn, въпреки че има диплома по бизнес администрация от Тексаския университет в Остин.

Още от Лайфстайл


loading...