бионсе

Тя е талантлива, обаятелна, прелестна и днес празнува своя 38-и рожден ден! Появата ѝ на музикалната сцена се превърна в истинско явление, а неконтролируемите ѝ гласови възможности, впечатлили целия свят, ѝ спечелиха всеобщото признание. С годините Бионсе все повече затвърди позициите си, превръщайки името си в синоним на думата „успех“. Сега, след 30 години в бизнеса, спокойно можем да кажем, че тя напълно заслужи короната си на Кралица на R&B жанра. Днес почти всяко момиче, мечтаещо за музикална кариера, казва, че иска да бъде точно като нея. Но Бионсе извървя дълъг път, за да стигне до върха, пише Дир.бг.

Тя се ражда на 4 септември 1981 г. в град Хюстън, щата Тексас, в семейството на Матю и Селесте-Тина Ноус. Баща ѝ работи като мениджър в отдел „Продажби“ към гиганта в сферата на печатните технологии и копирните машини – „Xerox Corporation“, а майка ѝ е фризьорка, която притежава собствен салон. Тя има сестра – Соланж, която е с 5 г. по-малка от нея, и също се занимава с музика.

Бионсе е кръстена на… майка си. По-конкретно, получава нейното моминското име (Beyince), с цел да го запази живо в семейството.

Всъщност не родителите ѝ са тези, които откриват музикалния ѝ талант, прави го детската ѝ учителка по танци – Дарлет Джонсън, която един ден си тананикала любима нейна песен. Чувайки я, ученичката ѝ запяла парчето. Стигайки до високите ноти, изумила преподавателката си, понеже изобщо не се затруднила с тях. Джонсън останала толкова изненадана и впечатлена, че я помолила още веднъж да ѝ изпее песента, но малката Бионсе отказала, понеже била стеснителна и плаха. Е, обещанието, че ще получи 1 долар за изпълнението си, я накарало да забрави срамежливостта. По-късно, когато родителите ѝ идват да я вземат, Дарлет им казва за огромния потенциал на дъщеря им.

След това, на 7-годишна възраст, тя се явява на шоу за таланти, където пее песента „Imagine“ на Джон Ленън, печелейки награда. Още тогава цялата публика става на крака и я аплодира дълго.Дженифър Лопес се разголи за фотосесия в списание VarietyАмериканската певица и актриса Дженифър Лопес участва във фотосесия за списание Variety в рокля с пр…Aug 28 2019skafeto.com

Бионсе е на 9 г., когато среща Кели Роуланд и Лативия Робърсън на прослушване за тв предаване. Тогава те се явяват като трио в шоуто „Star Search“, а година по-късно към тях се присъединява и Латоя Лукет, с която се превръщат в квартет. След няколко години, прекарани из хюстънските клубове, през 1997 г. момичетата получават договор от „Columbia Records“ и така първоначалната група „Girl’s Tyme“ се превръща в „Destiny’s Child“.

И въпреки огромния фурор, който причиниха, през 2006 г. бандата се разпадна. Тогава Бионсе изпада в тежка депресия, която продължава 2 години – време, през което тя почти не яде, не излиза от стаята си и опитва да преоткрие себе си. Майка ѝ е тази, която успява да ѝ помогне и да я изкара от тежкото състояние.

Соловата ѝ кариера обаче я изстрелва директно сред най-големите и ярки звезди на шоубизнес небосклона, а през нея тя не само печели многобройни награди и отличия, но и поставя редица рекорди.

За първи път се запознава с Джей Зи, когато е на 18 г. Но минава година, преди да започнат официално да се срещат, като през тези месеци двамата често разговарят и се опознават един друг. Дотогава Бионсе е имала само 1 гадже, което е срещнала на 12 г., а връзката им е продължила 5 години.

Интересен факт е, че любимото ѝ число – 4, е обвързано по специален начин с важните хора в живота ѝ. Бионсе е родена на 4 септември, рождената дата на майка ѝ е 4 януари, тази на съпруга ѝ е 4 декември, а двамата с него се женят на тайна церемония на 4 април… Поради тази причина и заглавието на четвъртия ѝ студиен албум носи единствено тази цифра, а с него тя се отклонява от поп музиката и се връща към традиционното R&B звучене.Робърт де Ниро продавал домати в Ниш (ВИДЕО)Знае се, че легендарната звезда на Холивуд Робърт де Ниро харесва Сърбия и не пропуска мачовете на н…Aug 29 2019skafeto.com

loading...