Битата Мария с Миро

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Фолкпевицата Мария бързо-бързо се върна при съпруга си Мирослав, който я беше помлял от бой и сложен под домашен арест. Отварачката смъкна обвиненията си, обаче малко пресолява манджата, като го играе влюбена съпруга.

Миньончето издразни феновете си с последните снимки, на които позира нежно до бияча си, за който твърдеше пред полицията, че я заплашвал с пистолет опрян в главата.

С кадрите тя анонсира скорошна изява в онлайн канал, като разкрива в аванс: “Вчера бяхме на записи в студиото на Vbox7. Очаквайте забавните клипчета съвсем скоро”.

В повечето коментари феновете изказват недоумението си как след упражнено домашно насилие Мария е простила и отново е заедно със съпруга си. “Един път посегне ли, спиране няма! Не ги разбирам такива жени, мазохистки ли са, кво ли, не знам!?”, “Гушкай си го Марче, гушкай си го! Че виж, утре те напъдил заради някоя 20 годишна мацка. Ама да се унижаваш толкова след тупаник, не ми е нормално някак…”, “Еййй, само по едно шамарче липсва да си мацнете”, пишат някои от последователите на фолк звездата.

Като ги видиш на кадрите, няма начин да не си разтъркаш очите и да се попиташ дали не сънуваш. Коя бита и заплашвана с убийство жена ще гледа така щастливо насилника си, освен ако не е тотално неадекватна или страдаща от сериозен стокхолмски синдром.

„Интересно толкова ли са тъпи, че да продължават да говорят за чувства, при всички тези пари, шамари и сделки“, попиляха ги в нета..

Вижте още:
Мария се покри от срамМара Отварачката се покри от срам след побоя над нея от мъжа й Мирослав Соколов. Фолк звездата явно …May 8 2023skafeto.com