Благой Георгиев гадже

Бившият футболист Благой Георгиев-Джизъса забегна в Азия след раздялата с nлеймейтката и майка на четвъртото му дете Златка Райкова. Ритнитопковецът е заминал с новата си изгора, за която е известно, че е собственичка на хотел във Велинград. Зад граница двамата са наели ултралуксозна къща на брега, с частен басейн и кът за развлечения за 2500 евро на месец.

Жилището е избрано от брюнетката, с която Благой има афера от няколко месеца насам, пише „Галерия“. За да се защитят от недоброжелателите си, двамата не издават точната локация.

Близки до двойката обаче са информирани, че къщата разполага с три големи спални, стаи за гости, просторна всекидневна и веранда. В скъпия дом Георгиев ще посрещне първо децата си Давид и Йоанна, които са плод от любовта му с бившата гимнастичка Христина Витанова, и Благой-младши, с когото Златка го дари през септември 2019 г.

При звездния татко децата ще останат за няколко седмици, през останалото време за тях ще се грижат майките им. Любопитна подробност е, че апартаментът в село Иваняне край София остава за плеймейтката. Той бе купен с хонорара от развлекателното риалити предаване „ВИП Брадър“.


loading...