https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Благой Георгиев, който наскоро спечели Survivor, сподели по bTV, че в момента няма жена до себе си. Съвсем наскоро той се разведе отново и признава, че в момента си търси момиче без корекции. Обичал естествената красота и ако даде сърцето си отново на някоя, тя ще е момиче, което не е минавало през скалпелите на хирурзите.

Благой разказа, че често е бил огорчен от писаното по медиите за него и че обикновено то няма нищо общо с истината. Имал какво да каже за жените, с които е бил, но нямало да го направи, защото пази честта им, а и няколко от тях са майки на децата му. В едно нещо е убеден: „Няма да срещна търсеното момиче в дискотека“.

Спортистът таи болка, че все още не е съумял да направи хубаво семейство. „Нямам това сплотено семейство, на което нашите са ме учили“, каза той.

В свободното си време Георгиев обичал да слуша Бетовен, Вивалди и Моцарт, но, „естествено, като изляза, слушам чалга“, разказа пред водещата Петя Дикова той.

В края на интервюто Благо изрече молитва и заклюи: „Ти без вяра не си човек“.

Вижте още:
Благой Георгиев се събра с Натали ТрифоноваБлагой Георгиев и Натали Трифонова се събират но не като двойка, а на сцената на „Арена София“ (бивш…May 20 2023skafeto.com