Благой Георгиев сватба

Благой Георгиев – Джизъса се ожени за любимата си Полина Спасова. Сватбата, която се състоя в събота, бе във Велинград, където бащата на булката стопанисва хотел. Бизнесменът е затворил целия комплекс за венчавката на щерка си Полина и Благо. Влюбената двойка сключи църковен брак, пише Lupa.bg. Сватбата бе вечерна, като веселбата тепърва предстои.

Благо и Полина са подписали в гражданското преди няколко месеца, а вчерашния ден се вричат пред Бог и бе купонът за най-близките им приятели.

Булката Полина Спасова сияе в дизайнерска булчинска рокля за няколко хиляди евро, а усмивката на младоженеца не слиза от лицето му. За 26-годишната девойка това е първи брак. Според мълвата булката е бременна и след няколко месеца ще дари бившия национал с бебе, но официално такава информация няма.

ГОРЧИВО: Благой Георгиев се ожени

Връзката на Благой Георгиев и Полина Спасова започна само преди няколко месеца, но се разви много стремглаво. Съвсем наскоро Джизъса, както всички го наричат, сподели в своя инстаграм профил кадър, с който разкри колко са се задълбочили чувствата им… Поли си татуира името на бившия футболист на рамото си, обграждайки го не с едно, а с две сърца – навярно символизиращи нейното и неговото, биещи в унисон, както обичайно се твърди за тези на влюбените, отдали се изцяло един на друг.


loading...