Благой Ивана

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Прясно разведеният Благой Георгиев вече е свободен мъж и нищо не го спира да се венчае за новата си любима Ивана Главчева. Таткото на възлюбената на Джизъса вече даде благословията си на младите. Благо има връзка с Ивана, дъщерята на Ванко 1. Бившият рапър и настоящ бизнесмен не приемаше новия си зет, който му е почти набор, но явно вече се е примирил с избора на наследницата си, пише Lupa.bg.

„Довери се на легендата…“ – написа Благой и пусна кадър с тъст си, който му направи нови зъби, както и го почерпи с уиски и пура.

Бившият пловдивския рапър е приел Джизъса и двамата дори са обсъдили бъдещето му с Ивана. Гелосаният футболист е предупреден да внимава с Ивана, защото Ванко няма да позволи наследницата му да страда.

Припомняме, че Джизъса разкри пред цяла България, че е влюбен и обича дъщерята на приятеля си Ванко 1. Победителят на „Сървайвър“ ще стане на 42 години през декември месец, а Ивана е само на 20 лазарника. Разликата между двойката е 22 години. Тъстът на Джизъса е 6 години по-голям от зет си.