Футболистът Благой Георгиев за пореден път демонстрира суета и опъна бръчки с лазер. Джизъса, както е познат в светското пространство, се подложи на редица процедури, за да заличи няколко години от лицето си. Запознати издадоха, че той вече си е сложил и ботокс, което е нещо традиционно за известните у нас.

Той сам се похвали с извършените интервенции, като дори качи снимка в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Кадърът пък ясно отговори на много от последователите му, че той се разкрасява на бартер и срещу реклама, без да плаща и лев.

Припомняме ви, че от много време насам Благой припечелва именно като инфлуенсър, както той, така и половинката му – Златка Райкова. Блондинката подпомага семейния бюджет и с бранд за дрехи, който развива у нас от дълги години, пише Монитор.

Припомняме ви, че самият Благой също направи няколко опита да развива собствен бизнес, като преди година обяви, че пуска футболна академия и взе да управлява няколко игрища в района на столицата. Месец след обявяването обаче не се споменава нищо повече нито за академията, нито за стопанисваните игрища. Вместо да учи децата на футбол, Георгиев залага на развиването на социални мрежи, където припечелва по няколко хилядарки от различни реклами.


loading...