джизъса деца

Всичките деца на Благой Георгиев – Джизъса за заченати в Дубай. Това е любимата дестинация на футболиста, който предпочита емирството и Италия за своите ваканции, пише „Уикенд“.

Приближен до татуирания мачо разкри, че Благой води жените си в Дубай, където се отдава на креватна гимнастика без предпазни средства с идеята за бебе. Първата трудна след воаяж в Дубай бе Христина Витанова. Бившата гимнастичка и Джизъса посещаваха арабската държава, когато все още не бе толкова популярна сред новобогаташите у нас. Именно там двамата заченали двете си деца – 8-годишната днес Йоанна и 6-годишния Давид.

Благой от години има афинитет към екзотиката на пустинната държава. Джизъса води всяка своя мадама именно в Дубай. Гелосаният сваляч лети до мюсюлманската страна няколко пъти годишно и брои баснословни суми за престоя.

Чукнаха дъното: Камелия пя по гащи на Благо Джизъса (снимки)Чалга звездата Камелия е царица на провокациите и сценичното поведение. На последното си участие в с…Feb 15 2019skafeto.com

След като заряза Христина по време на първата ѝ бременност заради фолк изкушението Лияна, Георгиев отново се върна при първата си любов и я дари с второ дете. Последва обаче повторна и окончателна раздяла. Благой изкара няколко кратки връзки с плеймейтката Елена Кучкова и моделката Куини-Алис Николова, която също разходи до Дубай, но не успя да ѝ направи бебе. От обятията на Куини-Алис екс футболистът директно се прехвърли в леглото на татарката Есмер Омерова.

Благо Джизъса прави бебета само в Дубай

Нашенецът набързо се ожени за красавицата и замина на меден месец в…Дубай. В най-бързо растящия мегаполис в света влюбените младоженци отидоха с важна мисия. Тогава бившият национал разкри, че най-голямата част от времето, което ще прекара с любимата си на екзотичната дестинация, ще бъде посветено на… „ох” и „ах” с идеята за наследник. Мисията се увенча с успех и 9 месеца по-късно се роди малкият Елай, който наскоро стана на 3 годинки.

Успешно борещият се с демографската криза набожен ритнитопковец направи и четвърто дете, но този път на Златка Райкова, като дестинацията за зачеването не е нужно да споменаваме . Дубай. В началото на годината година годениците Златка и Благой отпрашиха на топло към ОАЕ, откъдето плеймейтката се върна с живот в корема. Бебе №4 се очаква да се роди в началото на октомври.
Заведение в Студентски град би шута на Благо ДжизъсаБившият футболист Благой Георгиев бе запратен директно в тъч по отвратителен начин от столичното зав…Jun 19 2019skafeto.com

loading...