Благо Джизъса след развода

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Благо Джизъса остава на улицата след развода. Жена му Полина го изрита от вкъщи и на практика го обрече да няма къде да живее. Бившият футболист няма апартамент на свое име, няма дори автомобил. Това го прави в изключително утежнено положение в момента.

Към него вече валят подигравки, че ако не иска да стане клошар, трябва след „Сървайвър“ да се нанесе в дома на възродения си приятел, който му е и баджанак по жена, Георги Валентинов.

Както е добре известно, Благо и Жоро бяха смъртно скарани от 5 години заради това, че Джизъса развали годежа му със Златка Райкова. В „Сървайвър“ обаче се преоткриха, но за това спомогна фактът, че вече и двамата мразят Златка.

Благо е много закъсал с парите. Според някои слухове той се е оженил за Поли по сметка. Семейството й е доста заможно, тъй като има бизнес във Велинград.

Звучи странно, че Благо е зле с парите, при положение че като футболист беше милионер. Всичките си пари обаче ги е профукал – къде по жени, къде по неуспешни бизнеси.

Доказателство,че Джизъса е зле с парите са думите на Златка Райкова, че тя плащала издръжките на децата му. Ако това е вярно, Благой ще се окаже най-лошият баща, пише „Нюз2“.