Златка Райкова анцузи Благо и Златка

Златка Райкова и Благой Георгиев са разделени, писа „България Днес“, позовавайки се на няколко независими един от друг източника. Причината за краха на връзката им най-вероятно е трети човек.

От известно време бившият футболист е засичан по ресторанти и заведения със знойна красавица, издават свиделите на срещите им. Той демонстрирал опасна близост с мацката, която изглежда суперсекси.

Откакто е свободен, интересът към Благой от жените се засили. Неотдавна папараци на „България Днес“ попаднаха на интересна ситуация по столичните улици. Георгиев бе преследван от знойна, непозната никому мадама. Мацката шофира яркочервения си джип плътно зад возилото на Благой в продължение на дълго време. Щом бившият футболист спира, красивата девойка също отбива и чинно изчаква Георгиев да потегли. Дали е същата мадама, с която е засичан да интимничи из софийските заведения, или друга сексбомба, не става ясно. Показателно е, че Благой спира пред аптека, откъдето си купува нещо. Какво, можем само да гадаем. След това двата автомобила – на бившия футболист и на последвалата го мацка, влизат един след друг в паркинга на голям столичен хотел.

Райкова и бившият футболист бяха заедно повече от три години. Благой и Златка имат дете – Благой-джуниър. Двамата нямат брак и затова няма да се развеждат. Грижите за общия наследник към този момент ще се поемат и от двамата. Златка и Благой ще се редуват кой да гледа хлапето, което е на малко повече от две годинки. В първите дни от раздялата им малчуганът бе при татко си.

Откакто е разделена с Георгиев, Райкова не спира да купонясва. Златка през ден е засичана в столични заведения. А наскоро се завърна от спапочивка във Велинград.

В същото време Благой Георгиев е изчезнал от пределите на България. От няколко дни никой от приятелите му не го е виждал. Запознати твърдят, че Благой отново е на топло. Къде и с кой е, нямаме официална информация и можем само да гадаем.


loading...