блондинка летище

Анонимна блондинка разпали мрежата след като бе заснета да се разхожда спокойно из летище в САЩ само по бикини и предпазната маска на лицето. Видеоклип в Instagram на нейния дрескод за полет събра близо 10 000 гледания за по-малко от 24 часа.

„Когато имате парти край басейна по обяд и полет на Spirit Airlines в 16:00 часа“, бе ироничният текст към вирусния клип.

Блондинката премина през терминала на неназовано летище с оскъдни маслиненозелени бански и раница.

И макар плажното й облекло да оставя твърде малко за въображението, тя бе сложила маска на лицето в изпълнение на изискванията на Федералната авиационна администрация.

През август бе обявено, че нарушителите без маски могат да получат глоби между 250 и 1500 долара.

От авиокомпанията „Спирит“ коментираха за New York Post, че въпросното видео „можеше да бъде заснето по всяко време и на всяко място, и няма идентифициращи характеристики на нито една авиокомпания“.

Освен това правилата на фирмата повеляват, че пътници, които са боси или „неадекватно облечени“ с облекло, „което е неприлично или обидно“, могат да бъдат възпрепятствани да се качат на борда на самолет.

В миналото пътници са били наказвани за сходни модни нарушения, включително модел на Playboy, на който й е било казано, че не може да лети с полет на Southwest Airlines, докато носи силно изрязаното си леопардово горнище.

Все още не е ясно дали стройната дама в бикини наистина се е качила на самолет на Spirit или на друга компания с това оскъдно и провокативно облекло.

СНИМКА: Twitter


loading...