Боби Лазаров

Култовият репортер и специалист по окултни събития на БТВ Боби Лазаров успешно успя да замени веселяка Емо Чолаков като лице на прогнозата за времето.Емо Чолаков се връща на бял кон в БТВ, още едно знаково лице иска пак да е в ефира на телевизиятаМариана Векилска и Емил Чолаков може отново да изгреят в БТВ, стана ясно тези дни. Макар че и двамат…Jul 10 2019skafeto.com

Опитният журналист бързо влезе под кожата на зрителите с обиграните си маниери и школуван глас, но шефовете му остават недоволни от друг елемент на екранната му персона – огромното лично тегло.

Боби, който в последното десетилетие от висок и атлетичен младеж се превърна в тежкотонажен чичко, е бил учтиво помолен в летните месеци да се подложи на спешна диета, за да слави някоя ока от 120-килограмовата си снага.

„Лазаров е страхотен професионалист, много забавен и начетен, харесват го и мъже, и жени и никой вече не страда за напускането на Чолаков. Само че прекалява с храната, зрители се оплакват, че закрива картата на България, когато чете прогнозата за времето“, твърдят колеги на Борислав от нюзрума.Скандал разтресе ефира на БТВРискът на живото предаване никога не е за пренебрегване и разразилият се грозен скандал в ефира на п…Jul 13 2019skafeto.com

Заклетият фен на „Междузвездни войни“ Боби Лазаров сам осъзнавал проблема и дори се шегувал сам със себе си, че ако не се вземе в ръце, ще заприлича на един от любимите си герои от космическата сага – контрабандиста Джаба.

loading...