Богданска ново гадже

Популярната инфлуенсърка и модел има нова любов в живота си, категорични са нейните близки, пише България Днес. Александра пази ревниво прясната си тръпка и все още не е готова публично да обяви връзката си. Според слуховете става въпрос за чужденец с доста големи финансови възможности. След раздялата си с Лудия репортер Даниел Петканов красавицата не се е появявала с друг мъж.

Основна причина за това е техният общ син Габриел, който трудно би приел на този етап да има нов татко. Алекс прекарва последните няколко седмици на баровски почивки в чужбина. Моделката отново се къпе в лукс, както при аферата си с италианеца Макс. Тогава тя вече имаше връзка с Петканов, но бе изкушена от въпросния баровец, който я глезеше като принцеса. В крайна сметка аферата бе разкрита, след като изтекоха палави снимки, на които Богданска е лапнала пръста на италианеца в частен самолет.

Сега Александра не смята да повтаря същата грешка и пази строго в тайна личния си живот. Последните й снимки обаче показват, че стандартът й на живот отново рязко е скочил. Богданска се вози в частен самолет, пие шампанско на баровски яхти, облича дизайнерски дрехи и обикаля най-красивите брегове на Гърция и Турция .

Вижте още:


loading...