валери божинов биляна дол раздяла

След като минаха няколко седмици от раздялата на футболиста Валери Божинов с Биляна Дол, тя най-накрая сподели повода за тяхната раздяла. Залязващият играч е бил хванат от половинката си Биляна в момент на интимни упражнения с друга жена, при това не с някоя звезда, а с камериерка от Враца, пише Lupa.bg.

Любителят на котета изял няколко звучни шамара, а 43-годишната сръбкиня Биляна го издрала и с нокти по лицето, та Валерко носи и съвсем физически белезите от драмата.

Издънката станала в началото на юли, когато Божинката започна да тренира за здраве с Ботев Враца, нежелан от който и да било сносен отбор у нас или в чужбина. Пастрокът му Сашо Ангелов, който е треньор на местния тим, намалил натоварванията на футболистите си и вместо два пъти, те цяла седмица тренирали по веднъж на ден.

Николета полудя: Защити Божинов и нападна герой от САЩ 94 (Снимки)Николета Лозанова защити по любопитен начин бившата си половинка и доскорошен футболист на Левски Ва…Jun 11 2019skafeto.com

Нашият Валерко се възползвал от намалението и решил да не споменава на Биляна за промяната в програмата си. Така имал възможност да се прибира в апартамента си в местния хотел и да прекарва времето си с 19-годишна чистачка от местните села, на която отдавна бил хвърлил око.

Звездите полудяха по FaceApp, вижте как изглеждат като стариПоследният тренд, по който звездите луднаха се заиграва с тяхната суета и това как биха изглеждали к…Jul 18 2019skafeto.com

„Страстната седмица“ на Божинов обаче завършила преждевременно с издънка, споделиха авери на футболиста. Бившата г-жа Дол се прибрала ненадейно в комплекса и Валери буквално бил спипан „на калъп“ със знойната девойка, та последвал нечуван скандал. Нещастното момиче изхвърчало по голо дупе с униформа в ръка, а нашият започнал да яде шамари, съпроводени със сочни сръбски псувни.

Няколко дни по-късно Биляна обяви, че не може повече да се бори с болезнения нагон на Валери и го напуска.

Красива тираджийка последва примера на Валери Божинов и запя страхотна песен на Цеца (ВИДЕО)Винаги е интересно, когато една дама има мъжка професия. Често виждаме привлекателни шофьорки на так…Feb 8 2017skafeto.com

loading...