бони катастрофа

Фолк звездата Бони преживя истински кошмар по време на пътуване за свое участие. Изпълнителката на „Честито“ се кръсти и благодари на Бог, че се е отървала на косъм от смъртта.

Бони пътувала в посока Велико Търново, когато зад автомобила се появила друга кола и започнала да я гони с премигване на дълги фарове и клаксон. Бони пътувала със своя приятелка и двете си изкарали акъла.

Другата кола настига двете дами, препречва им пътя игия спира. Бони и нейната приятелка примрели от страх, че ще бъдат бити и изнасилени, но работата се оказала съвсем друга. Момчетата, които ги преследвали, искали да им помогнат. Те забелязали, че возилото на певицата има проблем и тя всеки момент може да се претрепе, така че решават да я последват и предупредят.

Оказва се, че Бони взима колата си от сервиз преди пътуване. Била я оставила за поправка на казанчето с течност за чистачките. На път се установява, че автомобилните гуми са били с развинтени болтове и са били секунди да се скъсат и вероятно да се преобърнат. Бони е бясна на случилото се и се закани да ти търси правата и да съди автомобилния сервиз, заради който рискува живота си.

„Пътували сме 350 км с по няколко болта на гумите. Една от гумите беше с един болт, две – с три и то разхлабени. За мен това е умишлено, някой цели да се преобърна. Не ми се мисли какво щеше да се случи, ако тези добри момчета не са ни видели и ни догониха да ни предупредят“.

„Винаги, преди да ми се случи нещо лошо, аз го усещам. Не знам какво точно ще се случи, но го усещам. Така беше и сега, преди да тръгна на път. Затова отидох с дъщеря ми на църква и молитвите ме спасиха от най-лошото“, откровена е Бони пред „Блиц“.


loading...