Борислав Желязков сватба

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Бившият мъж на Маги Сидерова – Борислав Желязков, известен като Боби Манекена, стяга пищна сватба с моделката Роси Черногорова. Сватбата ще се състои на 28 август на плажа на „Перла“ край Приморско.

Църковната церемония ще бъде в Св. Успение Богородично в кв. Василико в Царево, а след това купонът ще се вихри в ресторанта на „Перла“, който се държи от гаджето на Дилян Попова – Лъчезар Захариев.

Роси и Боби Манекена са поканили всички топмоделки от миналото – Наталия Гуркова, Руми Кръстева, а специален гост ще е Азис. Младоженците подписаха още миналата година навръх женския празник – 8 март, след което имаше вечеря в изискан ресторант, но още тогава се зарекоха, че ще направят църковна церемония и ще вдигнат голяма сватба.

Вижте още:
Маги Сидерова: Само у нас манекенките са с два метра нокти и татуировкиМаги Сидерова станала моделка в тролея на път за училище, разкрива самата тя пред „Телеграф“. В нач…Feb 12 2022skafeto.com

Маги Сидерова се развъртя на пилон (Снимка)Маги Сидерова наскоро чукна достолепните 48 години и не жали време и усилия, за да запази фенската с…Oct 20 2021skafeto.com