https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Президентът на БФС Борислав Михайлов и гимнастичката ни Мария Петрова са една от най-атрактивните светски двойки у нас, тръгнали от спорта. През годините те успяха да съхранят любовта си, като се радват и на общо дете – Елинор.

От години насам Елинор живее и учи в САЩ, а младата дама вече е станала красива и стилна жена.

Макар и да е дете на известни родители, тя избягва шума на публичното пространство. Напротив, тя предпочита да преследва целите си далеч от светлината на прожекторите. Рядко качва и снимки в социалните мрежи, с което се различава от повечето си връстници. Тя залага сериозно на своето образование, като живот и здраве, догодина ще завърши един от хубавите университети в Америка – този в Бостън, а специалността й е „Политически науки и международни отношения“.

Тя не е скъсала контакта с родителите си, като редовно говори с мама и татко посредством интернет и видео връзките.

Е, за разлика от други деца на известни, Елинор е доста по-сериозна и не се вълнува от пошлостта и евтиното медийно внимание. Можем единствено да я поздравим за това, защото определено се е ориентирала добре в живота.

Като малка Елинор също бе тръгнала към кариера в спорта, като тя активно тренираше тенис. Тя бе считана за голяма надежда, но в крайна сметка реши да се насочи към образованието и да се посвети на ученето. Елинор живя известно време и в Барселона, но сега активно пребивава отвъд Океана.