И за еврото ли

С течение на времето лицевото окосмяване на премиера Бойко Борисов търпи една флуидност, която озадачава мнозина. От гладко избръснат през леко набол до педантично оформено “катинарче” и брада тип “капитан” – тези три фази се въртят от години.

Последният път, когато се яви с брада и мустаци, бе миналата седмица в Министерския съвет, след което го видяхме гладко обръснат на конференцията по сигурността в Мюнхен. Тези дни ще започне да събира окосмяване за следващото “катинарче”, което ще бъде премахнато бързо, след като е било оформено.

На какво се дължи тази нескончаема цикличност и има ли скрит смисъл в начина, по който министър-председателят се явява пред народонаселението? Важат ли законите на термодинамиката за определянето на фазовата граница между отделните състояния и има ли значение в кой ден премиерът избира да е с нулев вискозитет, тоест гладко обръснат?

За да вникне в същността на тази материя, “24 часа” се допита до различни експерти, физици и нумеролози и в крайна сметка като че ли бе намерен задоволителен отговор на тази прелюбопитна енигма.

Трифазната брада на премиера следва циклите на Меркурий (ФАЗИ НА БРАДАТА БОРИСОВА)
Първа фаза
Трифазната брада на премиера следва циклите на Меркурий (ФАЗИ НА БРАДАТА БОРИСОВА)
Втора фаза
Трифазната брада на премиера следва циклите на Меркурий (ФАЗИ НА БРАДАТА БОРИСОВА)
Трета фаза

Премиерът се бръсне средно по три пъти на две седмици, което съвпада с орбиталния резонанс на Меркурий спрямо Слънцето, който е 3:2. Тоест завърта се около оста си три пъти за всеки две свои орбити.

Ето защо с голяма степен на достоверност може да се изкаже предположение, че трифазната брада на Борисов е в пряка връзка с този именно Меркуриев резонанс. Премиерът е зодия Близнаци, управлявана от Меркурий. Както е известно, Борисов открай време следи внимателно циклите на най-малката планета в Слънчевата система и дори съобразява насрочването на дни за избори или вземането на важни политически решения с нейните ретроградни фази. И затова дори се бръсне според Меркурий.

Виж още:Бойко Борисов: Не виждам държава с евро, която да е по-зле от България„Средствата от ЕС са моторът, който ни помага да се движим по-бързо напред“, това заяви премиерът Бо…Feb 6 2020skafeto.com

Борисов: А партията на Радев като ме подслушваше в тоалетната?Те се омазаха и сега искат да изхвърлят проблема си към мен. Това заяви премиерът Бойко Борисов по п…Feb 14 2020skafeto.com

„Опозиционната“ ДПС: Твърдо с Борисов срещу РадевПрезидентът не снема и не дава доверие – пътят за решаване на проблемите е диалог. Това каза зам.-пр…Feb 5 2020skafeto.com

Бивш министър на Бойко Борисов: Десислава Радева може да е агент на чуждо разузнаване„Говорим за хипотеза, която обаче не е изключена. Записите с Румен Радев и с Цанко Стойков е възможн…Feb 3 2020skafeto.com

loading...