джоли пит дело Брад Пит и Анджелина Джоли

Със сигурност не е лесно да си дете на известни родители, още повече на една от най-популярните холивудски двойки, и то в период на развод.

В момента шестте деца на Брад Пит и Анджелина Джоли живеят с актрисата в имението ѝ в Лос Анджелис и имат редовен контакт с баща си, който живее наблизо и се стреми да не прекъсва връзката си с тях.

От 2016 г. съпрузите се борят за попечителство над шестте си деца – Мадокс (19), Пакс (17), Захара (15), Шайло (14) и 12-годишните близнаци Вивиън и Нокс. Решението на едно от тях обаче е удар в гърба по Брад Пит и може да повлияе на решението на съда.

14-годишната Шайло Джоли-Пит е първото биологично дете на холивудската двойка и дори се говореше, че именно тя е най-близка с баща си. Затова новината, че е премахнала фамилията Пит от тайния си профил в социалните мрежи е истински удар за него.

„Това е огромна подигравка с Брад, но и знак, че може да загуби Шайло от Анджелина“, смята източник на Mirror. „Въпреки че тя със сигурност не е искала да навреди на баща си, това е истински ритник в зъбите му.“

Източникът добавя, че Брад „живее и диша за тези деца“ и че „семейството е всичко за него. Така че това със сигурност ще го нарани“.

Някои подозират намесата на Анджелина в тази работа, която прави всичко възможно, за да спечели в съда.

Не знаем дали е така, но продължаваме да следим съдебните битки на една от най-обичаните бивши двойки, колкото и да ни е мъчно за раздялата им.


loading...