брад пит баща

Брад Пит ще става баща за 7-ми път! Младата му германска приятелка е в 3-ия месец от бременността, разкрива Дир.бг.

От известно време се носят слухове за връзката между известния холивудски актьор Брад Пит и 27-годишната манекенка Никол Потуралски, а сега историята получи ново продължение.

Американските медии съобщиха, че Никол е бременна, а актьорът ще стане баща за седми път.

„И двамата са развълнувани, въпреки че Брад беше малко шокиран и объркан първоначално“, каза източник, близък на двойката.

Според медиите детето трябва да се роди през пролетта.

„Връзката им се разви много бързо. Бебето не беше планирано, но е факт и сега те са в сладко очакване. И двамата искат момиче, особено Никол, която вече има син“, каза източникът, а двойката все още не е коментирала публикациите.

Анджелина Джоли също не е коментирала тези твърдения, но тъй като тя все още е официално омъжена за Брад. Според медиите тази новина няма да ѝ се отрази добре.

Брад и Анджелина имат 6 деца – три биологични и три и осиновени: Мадокс Шиван, Пакс Тиен, Захара Марли, Шайло Нувел, Нокс Леон и Вивиън Марчелин.

Виж още:Като на филм: Брад Пит срещнал новата си приятелка в ресторанта на съпруга йСекссимволът на Холивуд – Брад Пит, призна, че е срещнал новата си приятелка – 27-годишната Никол По…Aug 29 2020skafeto.com

Джордж Клуни и Брад Пит са във война заради Джулия РобъртсДжордж Клуни и Брад Пит са в конфликт заради актрисата Джулия Робъртс. А именно Джордж и Брад „воюва…Jul 4 2020skafeto.com

Шокиращи разкрития за Джоли, Брад Пит и едно от децата имРазводът на Анджелина Джоли и Брад Пит бе изключително тежък и медийно отразен. Децата им бяха намес…Oct 15 2019skafeto.com


loading...