Брад Пит развод

Легендарният актьор Брад Пит призна, че е прекарал една година и половина в група на Анонимните алкохолици след като последната му съпруга Анджелина Джоли подала молба за развод.

Пред „Ню Йорк Таймс“ актьорът каза: „Докарах нещата дотам, че трябваше да премахна моите пиянски привилегии. С всичките тези хора, седнали в кръг, толкова открити и честни по начин, който никога не бях чувал. Всъщност се оказа наистина освобождаващо да покажеш грозната си страна.“

Брад не скри, че в миналото е обичал да се напушва с марихуана: „През 90-те години цялото това внимание към мен направо ме смачка и аз се превърнах в някакъв отшелник, и се напушвах до забрава“.

Брад и Анджелина Джоли шокираха света през септември 2016 г., когато обявиха, че се развеждат. Поводът бе предполагаем сблъсък на актьора с доведения му син Мадокс. От 2000 до 2005 г. Брад Пит бе съпруг на друга красавица от Холивуд – Дженифър Анистън, с която нямат деца.

Брад Пит разкри дали се е върнал при Дженифър АнистънЗа никого не е тайна, че актьорът Брад Пит имаше връзка с холивудската звезда Дженифър Анистън, позн…May 8 2019skafeto.com


loading...