Брад Пит храни бедните

Холивудският ас Брад Пит работи като доброволец в кампания за раздаване на храна на бедни в Лос Анджелис, пише lupa.bg. Един от най-харесваните съвременни актьори не се свени да запретне ръкави и да работи за ползу роду, без да се вълнува от звездния си статус.

Снимки от своята доброволческа работа бяха качени на неговата фен страница във фейсбук. Много от тези, които получиха хранителни стоки, не осъзнаха, че са били в присъствието на един от най-известните актьори в света, поради неговия небрежен стил и маската, която носеше, за да се предпази от COVID-19.

Брад беше забелязан да си почива от дългия работен ден и да пуши цигари, докато разговаряше с брюнетка. „Те седяха там вероятно около 20 минути, смееха се и разговаряха, докато той имаше още една цигара и отпиваха от питието им“, каза източник

Брад Пит храни бедните в Лос Анджелис (ГАЛЕРИЯ)

Би било чудесно примерът му да е заразен за балканските ни ВИП-ове, които в момента са доста по-разтревожени от затворените дискотеки и барове, отколкото от съдбата на несретниците, които дал Бог по нашите географски ширини.
Брад Пит се раздели с 27-годишната Никол ПотуралскиНищо на този свят не трае е вечно, особено връзките на холивудските знаменитости, които сякаш имат п…Oct 29 2020skafeto.com


loading...