Бранко

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Тв продуцентът Бранко Салич, с когото новинарката Ани Салич имаше дългогодишен брак, е стигнал до абсолютен банкрут. Сърбинът се е докарал до просешка тояга, след като фирмата му „БРАН-КО 1959“ ООД обявила несъстоятелност, съобщава Ретро.

Положението му било толкова лошо, че дори се стигнало до съдебни дела. Според решение на Благоевградския съд от април 2021 г. фирмата му била заличена. Кредиторите обаче трябвало да получат сумите, които бившият съпруг на журналистката им дължал, затова се наложило над някои от имотите му да бъде наложен запор.

Финансовият колапс застигна Бранко след развода му с новинарката, с която не са официално съпрузи от няколко години. Въпреки че се разделиха по законен път, Ани все пак задържа фамилията на бившия си мъж, тъй като аудиторията е свикнала с нея, а не с моминската ѝ Валеова. Двамата не са съхранили особено топли отношения, макар че през миналата година, когато майката на Бранко и бивша свекърва на тв водещата почина внезапно, тя все пак му изказа съболезнования публично в публикация във фейсбук. Салич не го е ограничила и от срещите му с двете им деца нито за миг.

По-големият им син Лазар, който учи в Холандия, отдавна е пълнолетен и сам може да определя кога и по колко време да прекарва с всеки от двамата си родители. По-малката му сестра Хана обаче е все още ученичка, но новинарката не я използвала, за да тормози бившия си. Момичето се виждало с татко си непрекъснато и двамата са в чудесни отношения, вижда се и от снимките, които фалиралият Бранко споделя заедно с щерка си в своя профил във фейсбук. Не е ясно обаче как помага финансово на двете си отрочета и дали за разходите около тях се грижи единствено Ани.

Последната работа, която някогашният успешен продуцент бе подхванал, бе на момче за всичко в продукцията „Игри на волята“. В новия сезон, който се снимаше това лято на морето обаче, не е бил сред екипа на терен.

Виж още:Ани Салич проговори: Нямам мъж до себе си, мечтая си за спокойна любовАни Салич наруши присъщото за нея мълчание и категорично разсея слуховете, че в живота ѝ има нов мъж…Oct 21 2020skafeto.com