Меган Маркъл желание за живот искала дворец Архиепископът на Кентърбъри

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Полубратът на Меган Маркъл – Томас – младши заяви, че дните на принц Хари като неин съпруг са преброени, тъй като последният брак на сестра му е продължил само две години. 55-годишният чичко твърди, че бракът на сестра му и принца е обречен.

Отчужденият брат на херцогинята на Съсекс направи изказването си в нов трейлър за австралийския ВИП Брадър, в който участва. В него Томас казва, че Меган е „прегазила“ първия си мъж, продуцентът Тревър Енгелсън, но не е ясно дали знае подробности около раздялата им.

В трейлъра Томас казва: „Човекът, за когото беше омъжена за първи път – тя просто го прегази и го заряза“. В отговор съквартиран му казва, че звучи така, сякаш тя е много „коравосърдечна“, Маркъл младши кимва, преди да добави: „Хари е следващият на тезгяха“.

Меган се омъжи за Енгелсън през септември 2011 г., но се разделиха само 23 месеца по-късно, през август 2013 г., позовавайки се на непреодолими различия.

В трейлъра е показано още как Томас пише писмо до херцозите на Съсекс в изповедалнята, което започва така:

„Скъпи Меган и Хари, първото нещо, което искам да кажа и на двама ви…“ и тук трейлърът приключва.

Братът на Меган няколко пъти вече коментира по-малката си сестра и бракът ѝ с принц Хари. Още през август, в друг трейлър за риалити формата, той разкри, че е предупредил Хари, че неговата „много повърхностна“ сестра ще „съсипе“ живота му и е изоставила „собствената си кръв и плът“. Тогава Томас каза: „Аз съм братът на Меган Маркъл, най-големият от братята и сестрите. Казах на принц Хари, мисля че тя ще съсипе живота ти. Тя е много повърхностна“.

Попитан как се е почувствал, когато не е бил поканен на сватбата на Хари и Меган, братът на херцогинята отговаря: „Не съм огорчен, просто съм объркан. Болезнено е, като се вземе предвид колко близки бяхме някога. Объркан съм и малко обезпокоен, защото тя е човек, който разбира позицията, в която се намира и е наясно с вниманието, на което се радва, но въпреки това е забравила своята плът и кръв“.

Томас Маркъл младши е изпратил писмо до принц Хари, в което му казал, че не е „твърде късно“ да се откаже, да се ожени за сестра му, като казва още, че тя „очевидно не е подходяща жена за теб“. Очаква се той да направи още разкрития за Меган, която е наричал „фалшива“ и „надута жена“.

Томас Маркъл младши е единственият син на Томас Маркъл – бащата на Меган. Той живеел с баща си, сестра си Саманта Грант, известна още като Саманта Маркъл и мащехата му Дория Рагланд, когато Меган е родена през 1981 г.