Брад Пит отхвърли като „напълно неверни“ новите обвинения на Анджелина Джоли към него, предаде „Си Ен Ен“. По-рано днес Джоли обвини бившия си партньор в домашно насилие.

„Историята, която Джоли разказва, продължава да се развива всеки път с нови необосновани твърдения. Брад пое отговорност за това, което е извършил, но няма да поеме отговорност за това, което не е направил. Тези нови твърдения са напълно неверни“, се казва в изявлението на говорител на актьора.

По-рано днес стана ясно, че Анджелина Джоли е завела дело срещу Брад Пит с нови обвинения за домашно насилие. Делото описва конфликт през септември 2016 г., в който Пит и Джоли летят от Франция до Калифорния с частен самолет с децата си. В иска си Джоли твърди, че Брад Пит е биел и душил децата им.

В своята жалба Джоли също така твърди, че ФБР е проучило инцидента в самолета и „е стигнало до заключението, че правителството има основателна причина да обвини Пит във федерално престъпление“.

Вижте още:
Анджелина извикала папараци да я снимат с женения Брад ПитАнджелина Джоли сама инструктирала папараци къде и как да я „хванат“ на обща снимка с Брад Пит, дока…Sep 11 2022skafeto.com


loading...