лицето на Антония Петрова

Антония Петрова-Батинкова вече не крие наедрелия си корем. Носителката на титлата „Мис България 2009″ иска по-дълго да запази в тайна благата вест, но вече е почти невъзможно да не си личи огромният й корем, както и наедрелите гърди.

Антония е вече в седмия месец от бременността си. Блондинката продължава да крие от медиите и последователите си в социалните мрежи, че ще дари мъжа си с втори наследник, но на последните й фотоси се вижда корема й.

Съпругата на милионера Ивайло Батинков била суеверна и смятала, че към нея има много негативна енергия и заради това не искала да се показва бременна. Бъдещите родители все още крият какъв ще е полът на бебето, но най-вероятно ще е момиче и ще бъде кръстено на някоя от бабите. Антония се хвалела, че кара много лека бременност и заради това не спира да пътува, защото се чувства прекрасно.

Бременната Антония Петрова показа корема (Снимка)

Вижте още:
Какво се случва с лицето на Антония Петрова? (Снимки)Последователите на Антония Петрова се запитаха какво се случва с лицето на миската. 38-годишната бло…Mar 19 2022skafeto.com


loading...