бременната Джулиана Гани

Бременната Джулиана Гани отново е особено активна в социалните мрежи. След като плеймейтката успешно кри бременността си до скоро, в момента тя открито информира феновете си за състоянието и ежедневието си на бременна жена. Това обаче предизвика редица от противоречиви реакции, когато стана ясно, че красавицата се позволява да пийва алкохол.

Джулиана Гани е вече в напреднала бременност, но въпреки това остава вярна на страстта си да провокира по всевъзможни начини последователите си в социалната мрежа, предават от show.blitz.bg. Силиконката призна в свое видео, че всеки ден пие за тонус, с което шокира мигновено виртуалните си познати. Става въпрос обаче само за половин чаша вино и нито капка повече.
Бременната Джулиана Гани разкри защо пие всеки ден (Снимка)

„Да не си помислите, че съм алкохолик?! Просто ми трябва по половин чашка бяло вино всеки ден – ей така, за тонус“, заяви Гани и въпреки нищожното количество алкохол, все пак изуми феновете си. В момента Джулиана е в седмия месец и е качила само 3 килограма, откакто е бременна, като това се дължи най-вече на начина, по който се храни, както и на тренировките във фитнеса, които все още не е спряла.

Бъдещата майка изтъква, че яде редовно пресни плодове и зеленчуци, както и други храни, с които си набавя жизненоважни за нея и бебето вещества. „При почти всички бременни жени се наблюдава дефицит на желязо, което води до нисък хемоглобин. Много често дори се налага бъдещите майки да го приемаме допълнително, като хранителна добавка.

Аз обаче се старая да си го набавям максимално много от храната и затова наблягам на храни, които го съдържат!“, обяснява Джулка, споделяйки снимки на гъшия дроб с ягоди, който си е приготвила. Припомняме, че Джулиана Гани обяви съвсем наскоро, че очаква дете. Направи го в шоуто „Маскираният певец“, след като се наложи да си махне маската на Кокона. Полът на бебето обаче, все още се пази в строга тайна.Кошмар за Джулиана Гани: Детето й от Илиян отива при Станимир?Едно от най-щастливите събития в живота на жената е моментът, когато стане майка. Това именно предст…Oct 2 2019skafeto.comКрадци удариха Джулиана Гани, отровиха почивката й в БалиДори човек да е с любимия си на най-прекрасното място на света, винаги могат да се намерят зложелате…Apr 23 2019skafeto.com

loading...