Златка Райкова е поредната родна знаменитост, която бе разобличена, че умишлено вталява фигурата си с програмата „Фотошоп“ и заблуждава за реалното състояние на физиката си.Бременната Златка гледа децата на БлагоБременната Златка Райкова се грижи за децата на Благой Георгиев от първата му жена Христина Витанова…Aug 22 2019skafeto.com

След като Андреа втрещи цяла България с гигантските си телеса, меки като козунаци сумо-баджаци и огромен целулитен задник на бучки като размазаната от Кличко физиономия на бившата й половинка Кубрат Пулев, същото се случи и с блондинката, която чака дете от банкрутиралия футболист Благой Георгиев.

През цялата си бременност плеймейтката не спря да си пуска обработени фотоси в мрежата, на които е висока, слаба, с фина талия и нежни извивки, въпреки нарастващия корем. Лъжата, че е в топ форма и за нея природните закони не важат, вървеше до едно време. Но дойде момент, в който истината за фигурата й започна излиза наяве в популярната Инстаграм страница – TherealSfw. За пореден път папарашки фотоси доказаха, че обезформянето на фигурата, което е типично за почти всички бъдещи майки, е застигнало и Златка Райкова, но тя се опитва да го изопачи и да се прави на неустоима сексбомба.
Папарак щракна бременната Златка по бански (СНИМКИ)

Последните кадри показват, че Златка не е напълняла много, но пък е изгубила секси извивките си. Сега те са покрити от доста целулит, което, разбира се, е нормално за този период, в който тя се намира.

Последователите й в социалните мрежи са категорични, че ако беше качвала снимки само от кръста нагоре, е щяло да бъде много по-мъдро, отколкото да ни показва външност, която не съществува. И естествено после хората да я одумват, когато видят каква е истината на живо.

„Твърдеше, че е качила 5-6 кг за цялата бременност… Златке, Златке, съвсем нормално е да качиш килограми, докато си бременна. Не мога да разбера каква е тази комплексарщина да си обработваш снимките точно в този период?! Това да ти беше проблемът“, коментира интернет потребителка.

loading...