Брус Уилис

Брус Уилис безспорно е една от най-големите звезди в киното, а доказателство за това е фактът, че в световен мащаб първите три части на култовата поредица с негово участие „Умирай трудно“ спечелиха почти един милиард щатски долара. Освен това през последната година на старото хилядолетие актьорът бе включен в списъка на стоте най-влиятелни личности на списание „Empire“, наред със Стивън Спилбърг и Джеймс Камерън, затвърждавайки своите високи позиции в шоубизнеса. Само че напоследък изглежда така, сякаш е загубил умението си да превръща всичко, до което се докосне в чисто злато… или поне усета си към продукциите, в които се съгласява да участва, пише Дир.бг.

През последните години той се снима предимно в нискобюджетни проекти, които бавно, но сигурно го теглят надолу, сваляйки го от върха на славата. Подборът му на заглавия, които добавя в своята филмография, кара неговите почитатели да се притесняват за кариерата му, питайки се какво се случва с него. Преди около година пресата зад океана реши да даде отговор този въпрос, съобщавайки, че причината за това е проблемът на холивудската знаменитост със запомнянето на диалозите по сценарий, които трябва да изиграе пред камера.

Тогава обаче никой не обърна внимание на твърдението, заклеймявайки го като поредната спекулация по негов адрес, с каквито артистите по принцип често си имат вземане-даване, благодарение на своята популярност. Ситуацията стана още по-абсурдна, когато някои издания започнаха да твърдят, че бившият съпруг на Деми Мур не полагал нужните усилия да запомни текста от мързел. Истина обаче е, че през последната година той се сблъска с редица оплаквания от работата си на снимачната площадка.

Сега обаче се оказва, че Брус Уилис всъщност се бори с тежко заболяване. Новината бе съобщена лично от режисьорът Мат Ескандари, работил с емблематичния екшън герой на американското кино по няколко ленти, сред които попадат „Hard Kill“, „Survive the Night“ и „Trauma Center“. Той се включи в коментарите под видео в популярния YouTube канал „Half in the Bag“, чиято основна тема бе падението на носителят на две отличия „Еми“ и един „Златен глобус“ в развлекателната индустрия.

Още от Лайфстайл


loading...