брутален скандал

„Черешката на тортата“ е едно от по-приятните и неангажиращи предавания в българския ефир. Става въпрос за кулинария, за вечери, за приятните неща от живота. Понякога обаче не можем да предвидим човешкото поведение и въпреки добрите предпоствки се появява напрежение. Именно брутален скандал помрачи една от вечерите в тази седмица на предаването.

Кулинарният маратон в „Черешката на тортата“ миналата седмица завърши с вечерята на Светлана Гущерова, която отвори вратите на дома си и сервира на гостите си изискано петстепенно меню, пишат от show.blitz.bg.

Старанието на Гущерова бе оценено от гостите й с най-високите оценки и въпреки, че събра максималния брой точки – 40, наградата тази седмица отиде при Камен Алипиев-Кедъра. „Признавам си, че тръгнах с големи предразсъдъци към нея. Но видях, че това момиче, което е тръгнало да пробиви с рогата напред в името на популярността, е променило своите ценности – нещо което мен много ми харесва. Тя се представи невероятно в „Черешката“, заяви големият победител Кедъра.

Мнозина от фенове на предаването изразиха мнение в страницата във „Фейсбук“, че Гущерова е заслужавала победата повече, но шеф Манчев е бил „политически коректен“. „Светла Гущерова ги удари в земята, не е честно да не вземе първото място”, коментира Петя Дикова, пише „Хотнюз“.

„Не ми е любимка изобщо Светлето,но момичето се справи много добре,няма какво да се злобее и плюе ! Научихте нещо ново,благодарете просто!”, пише Антоанета Лазарова. „При цялото ми уважение към г-н Алипиев, наградата трябваше да се присъди на г-жа Гущерова за цялото и старание”, отсича Гергана Стоянова.

Припомняме, че моделката посрещна Весела Нейнски, Дениз Хайрула, Камен Алипиев и Наско Месечков с уелкъм дринг – шампанско и хайвер, сервиран със специална седефена лъжица. След което отрупа трапезата с гурме специалитети, които погалиха не само небцето, но и очите на гостите с начина, по който бяха декорирани в чиниите. Вечерята започна с крем супа от червена леща с брюле от гъши дроб, салата с хрупкава патица по Пекински и предястие в средиземноморски стил с калмари, скариди, октоподи, чери домати и маслини. За основно Светлана приготви телешки медальони с картофи и манатарки, а за десерт – крем от 3 вида шоколад, маскарпоне и горски плодове.

Вижте още:Луна побърка всички в „Черешката на тортата“: Сипе обиди на кило, иска да я наричат „президент“Луна побърка участниците от шоуто „Черешката на тортата“. Екстравагантната блондинка за пореден път …Jun 7 2018skafeto.comИлиана Раева развърза острия си език и попиля „Черешката на тортата“, подпука обаче и зрителите (СНИМКА)През последните няколко часа мрежата буквално завря от гневни коментари след грозните сцени снощи в …Feb 13 2018skafeto.com

loading...