БТВ Зейнеб
Зейнеб Маджурова

Зрителите на БТВ и последователите на Зейнеб Маджурова в социалните мрежи да не очакват да видят скоро дъщеря ѝ Мириам. Бургазлийката, която отскоро води светска рубрика в предаването „Тази сутрин”, няма никакво намерение въобще да я представя, пише hotarena.net.

Зейнеб и бащата на дъщеря й – Стоян Балевски, споделят мнението, че трябва да държат Мириам далеч от светлините на прожекторите. „Оказа се, че не съм толкова ревнива половинка, колкото ревнива майка”, призна блондинката още при първата си изява в ефира на БТВ. Скоро след това сподели, че мъжът й е в чужбина, заради което тръгнаха слухове дали пък не са разделени или просто се виждат по-рядко, заради професионални ангажименти. Засега Зейнеб продължава да говори за мъжа си с широка усмивка и да го хвали във всяко отношение.

„Когато се прибере от работа, е много активен баща. Той също чете приказки, имат техни любими занимания. Интересното е, че е момиче, а по някакъв странен начин се увлича по коли”, споделяла е Зейнеб. Като всяка майка, и тя се умилява, говорейки за дъщеря си. Зейнеб се опитва да изгради силна, хубава връзка с Мириам, да общува с нея като с голям човек. Описва я като симпатична и щура. Когато се родила, Мириам имала същите дръпнати очи като майка си. Очите на Мириам са сини, издаде блондинката в ефира на БТВ. С тази оскъдна информация Зейнеб смята да остави зрителите, защото категорично отказва да показва дъщеря си в медиите. Не го прави и в социалните мрежи, където други популярни личности не само качват снимки с децата си, а и рекламират с тях всевъзможни играчки и храни. Красивата туркиня също се изявява като инфлуенсър, но явно и предложенията от рекламодатели не могат да я изкушат да включи дъщеря си в кампаниите.

„Работата ми липсваше още първата година”, споделяла е Зейнеб за майчинството си. Бившата репортерка в предаването „На кафе” по Нова тв роди през 2019 г. и предпочете да се посвети на дъщеря си. Искала да е пълноценна майка, което би било трудно постижимо, ако се опитва да съчетава грижите за Мириам с гоненето на професионални цели. До преди да се появи в ефира на БТВ, Зейнеб прекарвала цялото си време с малката Мириам. Категорично отказвала да ползва услугите на бавачки. Кой й помага сега, когато вече работи, не се знае. Затова пък месеци преди да блесне пак на малкия екран, Зейнеб се постара да обори натрупалите се слухове. Не, че покрай последните й признания, те не се подновиха, но блондинката още през февруари, тази година се постара да обори най-напористите във влога си в Ю Тюб. Сред тях е този за отношенията й със свекъра и свекървата. Открай време се говори, че не я харесвали, даже убеждавали сина си, че „туркинята не е добра партия”, както гласеше избрания от Зейнеб цитат. Тогава тя определи клюката като абсолютна глупост. „Фактът, че вече сме създали семейство, че от толкова години сме заедно със Стоян…”, изтъкна блондинката аргументите и подчерта, че е благодарна на семейството на мъжа си за това, че от мига, в който се запознали, са я прегърнали със своя позитивизъм. „Смело мога да кажа, че сме в прекрасни отношения”, горда е тя. Даже изтъкна, че през първата година на пандемията се сближила още повече със свекъра и свекървата. Те често им гостували, както и родителите на Зейнеб. Всички се събирали на всеки празник. Зейнеб определи семейството на мъжа си като „интелигентно, космополитно, живяло по целия свят”. Така че едва ли е имало притеснение тя да се присъедини към тях. По отношение на цитата „туркинята не е добра партия”, Зейнеб смята, че се внушават различия. Освен това с родителите на Стоян даже не е имало разговор по този въпрос.

Зейнеб се ядосва и на слуховете за отношенията й с Гала. „Защо хората не могат да приемат, че между нас има напълно искрено приятелство? Гала е първият човек, който разбира за моя идея, знае мечтите ми в професионален план, когато не се чувствам комфортно в „На кафе”. Нямаме предателства, никога не сме имали вражда, конкуренция, състезание”, заяви блондинката в началото на годината. Преди време пък тя призна във влога си, че мечтае за собствено предаване.

С Гала продължават да си приятелки, но Зейнеб няма да се връща в „На кафе”, това потвърди тези дни в инстаграм, където отговаряше на въпроси на почитатели. Зейнеб се е посветила на новата си работа в БТВ и не смята, че скоро ще има време за канала си, където доскоро публикуваше видеа. „Обичам всичко, което правя там и не съм се отказала, но покрай динамиката в новата ми работа, на този етап е трудно да ги съчетая. Обещавам да ви изненадам някой ден”, сподели Зейнеб.

От отговорите й на въпроси на почитатели стана ясно още, че ако хване златната рибка, трите й желания ще бъдат: здраве, здраве и свобода за цялата планета. Попитана какъв съвет би дала на семейство, което се кара много често, Зейнеб сподели: „Никога не си лягайте скарани!”.

Избелва си зъбите с куркума, сода и кокосово масло

Зейнеб все получава комплименти за широката си бяла усмивка, която учудващо, но не дължи на процедури в зъболекарски кабинет. Водещата на рубрика в предаването „Тази сутрин” по БТВ не харесва болката и затова отказва да си избелва зъбите при специалист. Предпочита да го прави с изпитани рецепти в домашни условия. Зейнеб даже е показвала във влога си как го прави. Натърква си зъбите със смес от куркума, сода и кокосово масло.

Въпреки периодичните слухове, туркинята все още не се е ползвала от достиженията пластичната хирургия. Блондинката даже не си е правила някои от популярните естетични процедури за подмладяване. Преди време в отговор на критика от фенка, която предположи под нейно видео в Ю Тюб, че си е сложила ботокс и филъри, Зейнеб заяви: „Крайно против съм към филърите! Ботоксът е чудесен, но мисля да изчакам още малко”.

Зейнеб спортува, а хранителен режим спазва може би веднъж в годината. Любопитна подробност е, че само тогава се качва на кантар. След един от последните си режими, Зейнеб се качила на кантара и с радост установила, че тежи 52-53 кг.

Колежките в БТВ цъкат по обувките и тоалетите й

„Много красиви обувки имаш. Значи освен, че впечатляваш винаги с хубав стайлинг, ти си принцесата с обувките!”, възхити се Биляна Гавазова преди дни на визията на Зейнеб, която побърза да й върне комплимента.

Водещата на „Тази сутрин” видимо бе впечатлена и от тоалета, и от обувките на колежката си. И не само тя. Зейнеб привлича вниманието на дамите в Би Ти Ви с шикозните си дрехи и скъпарски обувки, които са й страст. Заслугата си е нейна, тъй като Зейнеб не ползва гардероба на телевизията, а своя собствен. Тя си купува поне по 2 чифта всеки месец. Най-скъпият модел, който притежава, е на „Луи Вютон” и струва над 3500 лева.

Виж още:Зейнеб Маджурова: Не живея с мъжа си и не сме женениЗейнеб Маджурова не живее с мъжа си – милионерът Стоян Балевски. Новата водеща на БТВ сама разкри в …Nov 15 2021skafeto.com


loading...