https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ожесточен спор ескалира във физическа саморазправа в сръбското риалити шоу „Задруга“. В него е участвал и българинът Емо Каменов, пише LifeOnline.bg.

„Словесните нападки ескалираха и в един момент Кристиян Голубович налетя на друг участник в предаването, като започва да го удря с юмруци в главата, а нашенецът Емил Бугарина, както го наричат съседите, веднага се присъедини към него. На видео от побоя се вижда как двамата заедно налагат съкоператора Чертич в главата, а охраната не успява да го спаси“, посочва изданието.

Останалите участници крещят и ги молят да спрат, ужасени от ужасната сцена. Видеото с грозните сцени е публикувано в канала в Телеграм на LifeOnline.bg

„Това обаче е изключително тежко провинение в шоуто, в което всичко е разрешено. След схватката е взето решение и двамата побойници са отстранени заради физическо насилие.

Сръбските медии съобщават, че след като са напуснали великолепното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която веднага ги е задържала. Репортер на сайта SD.rs причака на излизане двамата бивши членове на кооперацията пред полицейския участък в Печинци.

След ареста Каменов говори пред местен портал и изтъкна, че съжалява, че изобщо се е стигнало до споменатия инцидент.

„Съжалявам, че позволих на някой да ме провокира със системно психологическо изтезание“ – заяви той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази голямо съжаление, че се е поставил в тази ситуация.

– Опитах се да защитя Нек, имаше сбиване, няколко удара. Нямах намерение да го бия. Той ни тормозеше много и снощи удари Валентина. Когато имате роден садист, който малтретира деца, който е изтръгнал кичур от косата на Македонец с корена, който е откраднал нещата ни… – посочи Кристиян Голубович.

– Няма да има дело, защото няма пострадали. Урош ми каза, че не ме е малтретирал… Не можех да позволя да се държим като гости пред българи и македонци. Ще видя как мога да върна глобата. Ще се договоря със Желко Митрович, той ми е приятел. Той знае, че подготвям сватба, раждане на дете. Повечето пари взех предварително, трябва да се договорим. Надявам се да се върна в риалити шоуто, имам добро влияние върху децата вътре – каза Кристиян Голубович“, посочва медията.