Софи Маринова и Гринго вдигат втора сватба

Само след 5 месеца брак с Гринго в края на юни съдът в Етрополе е заседавал по делото за раздялата, внесено от Софка (Софи) Маринова по член 50 от Семейния кодекс по взаимно съгласие и само с едно явяване пред магистратите, семейството вече е разтрогнато.

Решението на съда трябва да излезе в началото на следващата седмица, пише Lupа.bg и така само след само 5 месеца брак Софи Маринова и Гринго свалиха халките от ръцете си.

Бърза писта: Софи Маринова се разведе с Гринго

Твърди се, че айтозлията Тодор Давидов системно ѝ посягал, както и че счупената ръка на талантливата изпълнителка на „Стари рани“ е негово дело. Само преди дни тя най-накрая свали черния гипс от ръката си.

Гринго остригал Софка след жесток скандал заради изневяраГринго остригал Софка след жесток скандал заради изневяра. Мнозина се чудеха защо певицата посегна н…Feb 17 2019skafeto.com

В последно време Маринова се появява и снима единствено в компанията на сина си Лоренцо, което подхрани съмненията, че тя и Гринго са разделени. Оказа се, че те не просто не си говорят, а междувременно са подали и документи за развод.

Бърза писта: Софи Маринова се разведе с Гринго

От години правилото за невъзможност за документална раздяла и разтрогване на брака пред съда преди да са изтекли поне 3 години от него не е в сила. Това е и причината магистратите толкова бързо да разведат Маринова, която ще носи оттук нататък моминската си фамилия.

Предстои да се разбере какво точно пише в съдебното решение и дали Гринго е поискал издръжка от вече бившата си съпруга, или кротко е подписал споразумението за развод без каквито и да е финансови клаузи.

Ето какво се случва с пребитата от Гринго Софи МариноваСофи Маринова свали гипса, с който бе обвита една й ръка след скандал с нейния мъж Гринго, пише „Хот…Jul 12 2019skafeto.com

loading...