Моника Валериева коронавирус
Моника Валериева

Моника Валериева се появи по телевизията за първи път от 3 години насам, а изявата ѝ определено успя да прикове вниманието на зрителите пред малкия екран. Тя се съгласи да участва в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, защото водещият „май е най-актуален и рейтингов“, както се изрази в ефир самата тя. В разговора между тях, плеймейтката говори открито за личния си живот, признавайки, че в момента няма половинка и се грижи сама за себе си, съобщава Дир.бг.

Това обаче не попречи на домакина да се разрови в миналото ѝ, питайки я за предишните ѝ романси. Акцентът, разбира се, попадна върху отношенията ѝ с популярния дизайнер Филип Плейн, с когото бяха интимни преди две години. Тя призна, че за кратките месеци, прекарани с него, не се е чувствала щастлива.

„Той е доста готин, но връзка с такъв човек не е за мен. На общите ни снимки, които в момента показвате, личи, че не съм много щастлива“, заяви откровено тя, признавайки, че не ѝ е било забавно в компанията на немския дизайнер и приятелите му, затова понякога ѝ се е налагало да симулира радост на кадрите, които са си правили заедно.

Макар към днешна дата брюнетката все още да не е минавала нито веднъж под венчилото, тя сподели, че е получила цели пет предложения за брак, като е приела всяко едно от тях.

„Аз съм на мнение, че когато един мъж предложи на една жена, това е един от най-важните моменти в живота му. Ако му откажеш е възможно да му оставиш травма завинаги… А в крайна сметка не се жените на следващия ден. Винаги може да му кажеш „Да“, а после каквото сабя покаже, както се казва. При мен опитът показва, че просто не се получава“, обясни Моника.

Тя допълни, че след като годежите били разтрогнати, пръстените оставали за нея.

„Предлагала съм да върна бижуто, но съм попадала на мъже, които са кавалери. Разбира се, че няма да го приемат обратно, това е срамно“, уточни тя.

В рамките на предаването, тя категорично отрече, че причината, поради която е приела исляма преди няколко години, да е свързана с мъж. Всъщност го сторила, защото ѝ допаднал фактът, че молитвите са като песни. Въпреки това не крие, че е пребивавала в Доха за 12 месеца, тъй като по онова време е била обвързана с човек, който живеел там.

Виж още:Моника Валериева с разтърсваща изповед за коронавирусаПлеймейтката Моника Валериева разтърси мрежата с изповед за коронавируса. Най-добрата приятелка на А…Nov 12 2020skafeto.com

Моника Валериева оперирана от проф.ЧирковМоника Валериева призна, че преди 29 години е била оперирана от проф.Чирков. Когато била на 1 годинк…Sep 15 2020skafeto.com

Моника Валериева проговори за Васил БожковМоделката даде възможност на почитателите си да й задават въпроси на живо в Instagram. Над 900 човек…Jul 1 2020skafeto.com


loading...