Ваня Червенкова

Ваня Червенкова е поредната светска персона, която се зарази с К-19, съобщава БЛИЦ. За разлика от много други, тя реши да запази в пълна тайна болестта. Червенкова е изкарала вируса доста тежко с всичките му симптоми.

„Свърши се! Държа най-щастливия минус (-……) в живота си и искам да прегърна всички онези редки хора, които ме приеха без да ме осъждат, разговаряха с мен без предразсъдъци, разбраха ме без претенции и все още ме обичат без всякакви условия“, пише Ваня в профила си, веднага след като тестът показал, че вече е излекувана.

И допълва: „Такива хора винаги ще остават в моя живот… дори и след финалните надписи, дори и в най-лошо режисирания от мен филм (понякога си спретвам удивителни сценарии). През последните седмици не можех да Ви прегърна, но усещах дъха Ви, успяхте да ми дадете всичко от което имах нужда, без да можех да го докосна и ми беше достатъчно! Прегръщайте със сърце! С ръце може всеки! Моето го имате“.

Червенкова много се стараеше да не се зарази, тъй като спада в рисковата група. Бизнес дамата има операция на белия дроб – една от 30-те интервенции, през които е преминала, повечето от тях вследствие на срещата ѝ с килър, който изпразва пълнителя на пистолета си в тялото ѝ на 27.07 2003 г., до Колхозния пазар във Варна. Тогава тя е само на 36 години, с нея е и малката ѝ дъщеря.

Виж още:Докторската диета на Ваня Червенкова зарадва хиляди българи, които я опитаха. Резултатите са видими!Уважаеми читатели, сега ще спрем вниманието ви на т.нар „дoĸтopcĸa диeтa на Ваня Червенкова“. Нейния…Aug 9 2017skafeto.com

Донка Байкова: Внимавайте с диетата на Ваня Червенкова. Ето какво е идеалното дневно менюПрофесор Донка Байкова е един от най-изявените български специалисти по хранене и диети. Името й се …Apr 3 2017skafeto.com


loading...