Васил Петров

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Васил Петров е сред известните певци у нас. Истината е, че често в публичното пространство мъжете в бранша остават в сянката на своите колежки. Днес обаче ви споделяме как Васил Петров сподели тайната на външния си вид, с което не само привлече вниманието, но успя и да усмихне своите почитатели.

Джаз певецът Васил Петров, по-известен като българския Франк Синатра, издаде рецептата си за здрава и изпъната кожа, пишат от show.blitz.bg. Музикалната звезда сподели с последователите си във „Фейсбук“ тайната рецепта, на която дължи гладката кожа по лицето си. 56-годишният изпълнител използва бабина рецепта за подмладяване – с краставици. Той публикува снимка от домашната процедура, която провокира любопитство у многобройните му почитатели.

Голяма част от тях споделиха вижданията си за метода, издавайки, че също са доволни от постигнатите резултати. „Рецепта от баба ми, Бог да я прости, против бръчки. Не, че се правя на индианец“, написа Васил под фотоса. От кадъра става ясно, че проблемните зони на певеца са челото и под очите. Феновете му споделиха различни варианти за прилагането на бабината рецепта. Скоро любителите на качествената музика ще имат удоволствието да послушат на една сцена джазмена и Хилда Казасян.

Васил Петров е български певец, композитор и художник. Известен с прозвищата „Българският Франк Синатра“ и „Другият“. Роден е на 30 април 1964 г. в София, в семейството на геодезист картограф и математичка. Кръстен е на своя дядо, който е основал хор „Кавал“. Баща му е свирил на хармоника. Семейството му има далечна връзка с маестро Георги Атанасов. Певецът бързо се налага на българската музикална сцена. През 1991 година се дипломира в Консерваторията в София, във вокалния факултет със специалност поп музика. Участва в много прояви в Българското национално радио и телевизия.

През 1992 и 1994 година е най-продаваният изпълнител в България. Издава три албума в една година. Първият се казва „Другият“ – издаден на касета и главно с негови авторски пиеси. Вторият албум, „Джаз и блус“, включва кавър версии на песни на добре познати поп и джаз изпълнители. Третият албум – издаден на касета и CD, е дует с известния български пианист Румен Тосков. Реализира поредица от албуми, сред които и „Васил Петров пее Гершуин“. На първите български национали награди „Орфей +“ Васил Петров е избран за най-добрия мъжки глас на годината. Печели и награда в три категории – най-добър мъжки вокал, най-добър хит на годината, най-добър албум на годината за „Другият“.

Вижте още:Световeн оперен певец стана длъжник за стотици хиляди на непознати в БългарияСветовноизвестен оперен певец се превърна в длъжник на непознати в България. Борис Рубашкин е осъден…Dec 27 2019skafeto.comГолям гаф на финала на „Маскираният певец“Когато едно шоу наближи своя край, напрежението и в участниците, и в зрителите се покачва и това е л…Dec 12 2019skafeto.com


loading...